Administratie voor ondernemers

Administratie voor ondernemers van PT Financial Support

Door: PT Financial Support  06-07-2011
Trefwoorden: Boekhouding, Administratie, Dienstverlening

Administratie voor ondernemers

PT Financial Support zorgt dat uw administratieve zaken op orde zijn en blijven. Met de online oplossing Twinfield maken we uw boekhouding altijd en overal inzichtelijk. We doen uw aangiftes, stellen rapportages op en zorgen dat u geen onnodige kosten maakt.

Een goede financiële administratie biedt houvast en geeft inzicht. We gebruiken deze kennis graag om u te helpen met ondernemen. We houden ons niet alleen bezig met geschiedschrijving, we denken ook mee over de toekomst van uw bedrijf.


• Financiële administratie
• Ondersteuning en begeleiding bij uw boekhouding
• Verzorgen belastingaangiftes
• Samenstellen jaarrekeningen
• Verzorgen salarisadministratie
• En meer...

Financiële administratie
Onze dienstverlening begint met het voeren van een overzichtelijke, geordende administratie. Indien gewenst voeren we uw betalingen uit, verzorgen we de belastingaangiftes en maken we tussentijdse analyses. Enkele voordelen: uw belastingaangiftes altijd op tijd, uw administratie altijd inzichtelijk – en meer tijd om te ondernemen!

Begeleiding voor ondernemers
We helpen ondernemers met het opstellen van rapportages, budgetten en plannen. We maken analyses van uw cijfers en vertalen die naar concrete acties. Op basis van het financieel inzicht dat we bieden, kunt u verantwoorde keuzes maken voor de toekomst van uw bedrijf. Door onze vakkennis van onder meer fiscale regelingen, halen wij het optimale uit uw administratie.

Boekhouden in Twinfield
PT Financial Support is een gecertificeerd Twinfield-kantoor. We gebruiken deze online boekhoudsoftware om uw administratie logisch in te richten. Periodiek verwerken we uw financiële mutaties. Met uw toegangscode kunt u via internet uw boekhouding 24 uur per dag, overal ter wereld inzien.

Samenstellen jaarrekening
Het eindproduct van de financiële administratie is de jaarrekening. De jaarrekening is het verantwoordingsstuk van de ondernemer richting derden, waaronder financiers. Jaarlijks verzorgen wij voor u de benodigde jaarstukken overeenkomstig de wettelijke vereisten. Voor ondernemingen met een publicatieplicht stellen wij tevens de voor deponeren benodigde rapporten op.

Trefwoorden: Aangifte Inkomstenbelasting, Aangifte Omzetbelasting, Accountant, Administratie, Administratieve Dienstverlening, Boekhouding, Dienstverlening, Financiele Administratie, Online Boekhouding, Startende Ondernemers

Contact PT Financial Support

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van PT Financial Support

Interim-dienstenvoor bedrijven van PT Financial Support thumbnail
06-07-2011

Interim-dienstenvoor bedrijven

Interim-diensten voor bedrijven die tijdelijk ondersteuning nodig hebben op financieel gebied. Zij kunnen vertrouwen op PT Financial Support.