Interim-dienstenvoor bedrijven

Interim-dienstenvoor bedrijven van PT Financial Support

Door: PT Financial Support  06-07-2011
Trefwoorden: Administratie, Dienstverlening, Interim Management

Interim-diensten voor bedrijven

Bedrijven die tijdelijk ondersteuning nodig hebben op financieel gebied, kunnen vertrouwen op PT Financial Support. Als interim-medewerkers helpen we met accountancy- en controllerswerkzaamheden, zoals ondersteuning van de afdeling administratie of het financieel management. Ook bieden we ondersteuning bij het samenstellen van de jaarrekening.

Tijdelijk versterking nodig op financieel-administratief gebied? PT Financial Support biedt op interim-basis ervaren krachten. Voor kort- en langlopende projecten, bij kleine en grote ondernemingen: we kunnen snel bijspringen.

• Ondersteuning afdeling administratie
• Managementondersteuning
• Administratieve ondersteuning
• Controllerswerkzaamheden
• Samenstellen jaarrekening


Flexibele medewerkers

Geen vast dienstverband, toch ervaren krachten. Voor langere periodes: bijvoorbeeld bij afwezigheid van een medewerker, zodat uw administratie gewoon blijft doorlopen zoals u gewend bent. Om even bij te springen: bijvoorbeeld bij het samenstellen van de jaarrekening. Of voor een goed gesprek: we sparren graag over uw ondernemingsvraagstukken.

Frisse kijk op ondernemen
Als interim-kracht kijken we naar uw onderneming met de onbevoor-oordeelde blik van een buitenstaander. Als we kansen zien om dingen te verbeteren, dan zullen we die zeker delen.

Met wie gaat u aan de slag?
Ta-Tung heeft 10 jaar werkervaring bij het top 5 accountantskantoor BDO. Hij heeft talloze ondernemingen begeleid op financieel administratief vlak. Pui Ip is begonnen bij Arthur Andersen en heeft zich daarna in het bedrijfsleven toegelegd op het controllersvak. We hebben tal van branches van dichtbij meegemaakt en doorzien bedrijfsprocessen en -procedures snel.

Trefwoorden: Accountant, Administratie, Administratieve Dienstverlening, Dienstverlening, Financiele Administratie, Interim Management

Contact PT Financial Support

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van PT Financial Support

Administratie voor ondernemers van PT Financial Support thumbnail
06-07-2011

Administratie voor ondernemers

Administratie voor ondernemers in het MKB. PT Financial Support zorgt dat uw administratieve zaken op orde zijn en blijven.