S.H.S. Schoonmaakservice

Afdrukken

Is S.H.S. Schoonmaakservice incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Maasdijk 244 , 4827 MA Breda, Noord-Brabant

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over S.H.S. Schoonmaakservice

Over Ons

S.H.S. Schoonmaakservice is een ervaren schoonmaakbedrijf, dat reeds meerdere jaren actief is in de schoonmaakbranche. We zijn als bedrijf gevestigd in Breda. Onze schoonmaakactiviteiten vinden plaats in Breda en omliggende regio’s.

MKB-bedrijven

Het klantenbestand is divers en bestaat voornamelijk uit MKB-bedrijven. Met een jong, gedreven en ervaren team van medewerkers streeft S.H.S. Schoonmaakservice naar een hoogwaardige kwaliteit en servicegraad. De behoeftes en wensen van de klant staan daarin centraal.

S.H.S. Schoonmaakservice uw betrouwbare partner

S.H.S. Schoonmaakservice is uw ideale partner wanneer u een betrouwbare en adequate aanpak zoekt voor alle reinigingsproblemen.

Samen tot resultaten komen

Samen met u, daarin schuilt onze kracht. Onze mensen doen hun werk met passie, en met inlevingsvermogen voor het werk van u en uw medewerkers. Met een schone werk- en leefomgeving als resultaat.

Zorg voor onze leefomgeving

De verantwoordelijkheid

Kaart

Andere diensten in de buurt van Breda Noord-Brabant

Is S.H.S. Schoonmaakservice in Maasdijk 244, Breda Noord-Brabant 4827 MA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Service En Onderhoud diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Service En Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4827 MA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3810573]