Saval Brandbeveiliging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Huifakkerstraat 22 , 4815 PN Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over Saval Brandbeveiliging

Brandveiligheid met een verhaal
Met meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van brand- en vluchtveiligheid is Saval een betrouwbare keuze voor uw organisatie. Iedere dag zijn ruim 200 Saval medewerkers bezig met uw veiligheid. Altijd volgens de richtlijnen van ISO 9001, uw garantie voor kwaliteit in de organisatie en het product.

In de eigen fabriek te Breda, ontwikkelt en produceert Saval o.a. uw brandblussers, brandslanghaspels en haspelkasten. Maatwerk dat daardoor mogelijk is, komt tot uiting in de productnoviteiten die Saval sinds het begin ontwikkelt voor uiteenlopende opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Een ‘gemiddeld’ brandrisico bestaat niet. Een ‘gemiddeld’ bedrijf evenmin. Daarom zoekt u naar de brandbeveiligingsoplossing die bij úw specifieke toepassing het beste past. Saval beseft als geen ander dat die oplossing lang niet altijd een standaardoplossing zal zijn.
Daarom beschikken wij over een eigen afdeling productontwikkeling die steeds weer speciale oplossingen ontwerpt voor speciale situaties. Afwijkende materialen, afmetingen of kleuren zijn allemaal bespreekbaar. Als enige Nederlandse fabrikant zijn wij daardoor steeds in staat om in te spelen op uw wensen: We know.

Kapitaalgoederen waar uw bedrijfscontinuïteit van afhankelijk is wilt u tot in de puntjes beveiligd hebben. Ook op tijden dat u niet in het bedrijf aanwezig bent. Automatische branddetectie- en –blussystemen worden van tekening tot inbedrijfstelling op uw situatie en wensen uitgevoerd.

Onderhoud van de producten en systemen door gecertificeerde servicemonteurs garandeert een correcte werking als het erop aan komt. Dankzij het digitale serviceproces wordt niet één blusmiddel over het hoofd gezien en beschikt u vrijwel direct over alle benodigde onderhoudsgegevens. Een compleet logboek en kostenindicatie voor de komende jaren behoren ook tot de mogelijkheden, om u nog meer inzicht in uw veiligheid voor de komende jaren te geven.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saval-Brandbeveiliging/243078849054291
Twitter: https://twitter.com/SK_FireSafety

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Saval Brandbeveiliging in Huifakkerstraat 22, Breda Noord-Brabant 4815 PN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4815 PN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3740042]