AllePersberichten.nl: voor het effectief verspreiden van persberichten

Door: Shopadsl.nl  04-04-2008

AllePersberichten.nl wordt ieder half uur automatisch volledig up to date gebracht met alle persberichten van de vijfhonderd grootste bedrijven en instellingen in Nederland. Daarbij kan elk in Nederland gevestigd bedrijf haar persberichten op AllePersberichten.nl plaatsen. Pas nadat de redactie heeft bevestigd dat het persbericht ook daadwerkelijk nieuwswaarde heeft, wordt deze doorgestuurd naar ingeschreven journalisten en persbureaus.

Journalisten kunnen op AllePersberichten gratis inschrijven. Daarbij kan een voorkeur voor persberichten kenbaar worden gemaakt op zoekwoord, categorie of bedrijfsnaam en voor de frequentie waarop persberichten moeten worden verstuurd.

Via RSS-feeds is het mogelijk berichten ook direct op andere websites door te plaatsen. Geïnteresseerden kunnen hierop inschrijven en ook weer een voorkeur voor persberichten per zoekwoord, categorie of bedrijfsnaam kenbaar maken voor hun persoonlijke RSS-feed. Door deze RSS-feed in hun website op te nemen, zijn zij altijd verzekerd van het meest actuele nieuws.

RSS of Really Simple Syndication wordt wereldwijd veelvuldig gebruikt voor het verspreiden van nieuws en kan door elke moderne browser worden gelezen.

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie kunt u terecht bij Sander Schetters, telefoon 06 – 42 806 797 of contact@AllePersberichten.nl