Skalar Analytical BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tinstraat 12 , 4823 AA Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over Skalar Analytical BV

Skalar is een Nederlandse producent van geautomatiseerde chemie analyzers. Sinds 1965 produceert Skalar een grote variëteit aan analyzers voor laboratoria die veelal gespecialiseerd zijn in milieu, farmacie, landbouw, detergenten, voeding en dranken. Onze analyzers voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en hebben zich bewezen als de meest betrouwbare en economische keuze voor de moderne routine laboratoria.

In de loop der jaren is Skalar uitgegroeid tot een internationale organisatie met eigen vestigingen in verschillende Europese landen en Noord Amerika, met meer dan tachtig onafhankelijke agenten, verspreid over de hele wereld. Skalar analyzers zijn uitermate geschikt voor de automatisering van zowel grote als kleine routinelaboratoria, van enkele honderden analyses tot honderdduizenden per jaar.

Na ingebruikname van een analyzer, zullen er na verloop van tijd vragen zijn over de werking van de apparatuur en de mogelijke applicaties. Ons doel is om de klant zo goed en duidelijk mogelijk te ondersteunen en te voorzien van de nodige informatie, advies en oplossingen. Onze technische ondersteuning staat hoog aangeschreven bij onze klanten en wereldwijde contacten. Een gecentraliseerde internationale Service Desk is bereikbaar via telefoon, fax en e-mail om alle problemen in verband met de Skalar instrumentatie en applicaties op te lossen. Onze goed opgeleide technische en chemische specialisten worden verder ondersteund door ons laboratoriumpersoneel en ons technisch afdeling.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Scientific Instruments

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Breda Noord-Brabant

Is Skalar Analytical BV in Tinstraat 12, Breda Noord-Brabant 4823 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4823 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3664882]