Skool Workshop

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Veilingkade 15 , 4815 HC Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over Skool Workshop

Skool Workshop creëert en realiseert populaire workshops. De workshops zijn onder andere geschikt voor verschillende onderwijssoorten, CKV activiteiten, personeelsuitjes / teambuilding, vrijgezellenfeesten én kinderfeestjes! Respect, cultuur, conditie en het ontwikkelen van zelfvertrouwen zijn de pijlers die bij Skool Workshop centraal staan. Deze aandachtspunten zijn in onze workshops verwerkt en worden op eigentijdse wijze bij de deelnemers overgebracht.

Wij laten de deelnemers kennis maken met verschillende vormen van beeldende kunst, dans, muziek, sport en theater. Maar dat niet alleen, ze gaan deze ook daadwerkelijk beleven. Ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat elke deelnemer er vanaf het begin tot aan het eind actief bij betrokken is.

Wij verzorgen workshops door heel Nederland en Vlaanderen.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

21-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/skoolworkshop/
Twitter: https://twitter.com/skoolworkshop

Categorieën: Party Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Skool Workshop in Veilingkade 15, Breda Noord-Brabant 4815 HC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4815 HC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818398]