Woning verhuren

Door: Stadhuis Huurwoningen  29-07-2009
Trefwoorden: Stadhuis Huurbemiddeling

Woning verhuren
Denkt u erover om uw woning in Breda of Tilburg te verhuren? StadHuis Huurbemiddeling begrijpt wat het voor u inhoudt. Stadhuis is namelijk opgericht door vastgoedeigenaren om het verhuur van hun eigen bezit te beheren: zorgvuldig en persoonlijk. Sinds 2004 bieden we dezelfde kwalitatief hoogstaande formule aan investeerders en particulieren.

Vrijblijvend uitgebreid advies
StadHuis medewerkers koppelen hun ervaring met verhuren aan kennis van de stad. We informeren u vrijblijvend over onder meer wettelijke (gemeente)bepalingen, huurprijs, tijdsduur en inhoud van huurovereenkomsten: zaken waarover u een weloverwogen besluit dient te nemen. Wanneer u kiest voor de diensten van StadHuis, verzekert u zich van een specialist die met u meedenkt.

Snel en zorgeloos verhuren
Zoeken naar een geschikte huurder kan een lastige en tijdrovende aangelegenheid zijn, zeker wanneer u niet over de ervaring beschikt. StadHuis neemt u deze zorgen met alle plezier uit handen. Wij nemen uw woonruimte in ons bestand op en selecteren passende kandidaten op basis van persoonlijke eigenschappen en financiële gegevens. Door ons goed gevulde bestand met kandidaten zult u snel uw eerste maand huur kunnen incasseren.

De juiste match
Een goede match vormt de basis van de kwaliteit die we bieden aan huurder en verhuurder. We selecteren passende potentiële huurders op basis van uw woning, wensen en plannen. We overleggen met u over de door ons geselecteerde kandidaten, waarna u zelf een beslissing kunt nemen. Wanneer we de meest geschikte kandidaten hebben geselecteerd, maken we een afspraak voor een bezichtiging. De potentiële huurders krijgen zo de kans om de woning te beoordelen in het bijzijn van een medewerker van StadHuis. Levert deze bezichtiging concrete interesse op, dan stellen we een huurovereenkomst op.

Kosten huurbemiddeling
Na uw goedkeuring wordt de huurovereenkomst getekend. Wij overleggen u de persoonlijke gegevens van de huurder, waaronder kopieën van legitimatie, loonstrook en arbeidsovereenkomst en/of werkgeversverklaring. De kosten voor deze huurovereenkomst, € 125,- excl. BTW, worden aan de huurder doorberekend. Nadat de huur en borg door de huurder zijn voldaan, overhandigt u de sleutel. Let op: geen enkele huurder ontvangt sleutels voordat een huurovereenkomst is getekend.

Alles uit handen geven?
Indien u bij voorkeur uw woning verhuurt zonder administratieve verantwoordelijkheden, of wanneer u daartoe niet in staat bent door bijvoorbeeld verblijf in het buitenland, dan neemt StadHuis u die verantwoordelijkheden graag uit handen. Wij zorgen dan voor het volledige beheer van uw woning: inclusief het incasseren van de huur, het inspecteren van de woning en het verzorgen van het onderhoud. Wanneer de huurder het contract besluit op te zeggen, gaan we op zoek naar een nieuwe passende kandidaat. Maandelijks maken wij de opbrengsten aan u over.

Trefwoorden: Stadhuis Huurbemiddeling