Telerex N.V. toont u diverse lineaire en geïntegreerde motortoepassingen op Mocon beurs

Telerex N.V. toont u diverse lineaire en geïntegreerde motortoepassingen op Mocon beurs van Telerex Nederland

Door: Telerex Nederland  13-06-2008

De positioneringnauwkeurigheid, snelheid, acceleratie en de directe overbrenging van lineaire motoren levert een ogenblikkelijke beweging. In tegenstelling tot de min of meer geleidelijke manier waarop een rotatiemotor op gang komt.
De lineaire motor elimineert de noodzaak voor ingewikkelde of omslachtige overbrengingen zoals tandwielen, drijfstangen, kettingen of riemen. Juist de snelle en nauwkeurig repeterende beweging levert optimale lastkracht, snelheid en slagkracht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer pick & place systemen en applicaties met hoge precisie-eisen dankbaar gebruik maken van dit type motor.

De geïntegreerde motor combineert een servomotor, controller, amplifier, I/O, netwerkaansluiting en encoder in één behuizing. De SmartMotoren van Telerex zijn tot wel 100 assen gelijktijdig bestuurbaar en communiceren via het netwerk met serieel adresseerbare randapparatuur zoals lichtgordijnen, barcodelezers en absolute encoders. Sensoren zijn direct te controleren en te verbinden vanuit de SmartMotor.

Kom naar de Telerex stand 8609 en zie diverse opstellingen en werkende voorbeelden. Onze motion experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Schrijf u in via onze website voor een gratis toegangsticket. Wij zorgen ervoor dat u de ticket per omgaande toegestuurd krijgt.

[email protected]