Distributieovereenkomst Toshiba en ETC gericht op groei in het MKB

Distributieovereenkomst Toshiba en ETC gericht op groei in het MKB van Toshiba Information Systems Benelux

Door: Toshiba Information Systems Benelux  13-05-2009
Trefwoorden: Mkb, Toshiba, Distributieovereenkomst

Nieuwe partnership verbreedt afzetmogelijkheden voor beide partijen

Breda / Bodegraven, 13 mei 2009 - Toshiba Information Systems Benelux heeft ETC aangesteld als Logistic Fulfillment Partner (LFP) voor de distributie van zijn zakelijke notebooks aan resellers in Nederland. De overeenkomst tussen beide partners is ingegaan op 1 mei en onderstreept het belang dat Toshiba hecht aan zijn indirecte verkoopmodel. Ook ondersteunt de overeenkomst Toshiba bij het behalen van zijn groeidoelstelling in het MKB, terwijl ETC zijn resellers een ruimere keuze uit professionele notebooks biedt en zo zijn omzet kan verhogen.

Toshiba is ervan overtuigd dat zakelijke klanten het best kunnen worden bediend door sterke partners die hun behoeften door en door kennen. Vanuit die visie en op basis van zijn uitstekende reputatie op het gebied van professionele notebooks beoogt het bedrijf omzetgroei te behalen in het MKB. ETC staat zeer goed bekend en stelt op het MKB gerichte VAR’s in staat hun klanten breed te bedienen. Via ETC krijgt Toshiba toegang tot deze partners en kan de notebookleverancier zijn visie realiseren. ETC en Toshiba delen de ambitie om te groeien in het MKB door producten van hoge kwaliteit en optimale klantenservice te leveren.

“ETC biedt ons een geweldige kans om ons bereik in het MKB te vergroten. We zien de samenwerking echt als een manier om new business binnen te brengen en niet als vervanging van de afzet via onze bestaande partners. We focussen ons in deze partnership dan ook helemaal op onze zakelijke notebooklijnen: Satellite Pro, Tecra en Portégé. We zijn ervan overtuigd dat ETC in staat is nieuwe klanten voor deze producten aan te trekken”, aldus Ronald Ravel, Sales Manager Nederland, Toshiba Information Systems Benelux.

Ook ETC heeft hoge verwachtingen van de samenwerking met Toshiba. Wim Uiterdijk, Business Manager Hardware Brands van de ICT-distributeur, zegt: “Er is zeker ruimte voor de high-end notebooks van Toshiba in de MKB-markt. Toshiba levert niet alleen professionele notebooks, maar biedt met alle opties daaromheen ook een complete oplossing voor de werkplek. Dat is erg interessant voor onze grotere resellers die zich op de zakelijke markt richten. We verwachten daarom een flinke omzetverhoging met de Toshiba-producten te behalen.”

Over Toshiba
Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, vooraanstaand leverancier van portable computers en toebehoren. Het moederbedrijf van Toshiba Europe GmbH, Toshiba Corporation, een van de grootste computer- en elektronicabedrijven ter wereld, is een toonaangevende fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten en power systems. Door deze uiteenlopende activiteiten te integreren, consolideert het bedrijf zijn positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba heeft wereldwijd meer dan 198.000 medewerkers in dienst.

Meer informatie: www.computers.toshiba.nl 

Over ETC
ETC – onderdeel van SCH – is ICT-distributeur van een breed en diep assortiment producten en diensten op het gebied van automatisering. ETC richt zich met name op het leveren van toegevoegde waarde aan haar business partners, die daarmee in staat zijn hun klanten een compleet pakket aan oplossingen te bieden. Met haar kennis en expertise biedt ETC resellers ondersteuning op het gebied van onder meer financial services, leasing en rental services, advisering, opleiding en training. ETC is in staat vrijwel de gehele ICT-markt te bedienen met haar complete range A-merk producten en het uitgebreide dienstenpakket op basis van one-stop-shopping. ETC beschikt over een uniek ETC Solution Center, waar eindgebruikers als gast van hun reseller bijvoorbeeld eigen data met de oplossing van de reseller in een geavanceerde omgeving kunnen testen of tunen of aan hen kunnen laten demonstreren. Het hoofdkantoor van ETC is gevestigd aan de Tolnasingel 2 in Bodegraven. (KvK 28111311).

Meer informatie: www.etcdistribution.nl 

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie en hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met een van onderstaande contactpersonen.

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 5656850
nandab@communicationforce.com

ETC
Mark Elkerbout
Tel. +31 (0)172 63 45 45
Mark.Elkerbout@sch-groep.nl  


Trefwoorden: Distributieovereenkomst, Mkb, Toshiba

Contact Toshiba Information Systems Benelux

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share