Nieuwe parel aan de kroon van Toshiba

Nieuwe parel aan de kroon van Toshiba van Toshiba Information Systems Benelux

Door: Toshiba Information Systems Benelux  24-11-2008
Trefwoorden: Notebook, Toshiba, B2b

Portégé M800 combineert stijl en functionaliteit

Breda, 24 november 2008 - Toshiba Information Systems Benelux, leverancier van portable computers en toebehoren, presenteert een nieuwe laptop in een oogstrelend ontwerp, speciaal ontworpen voor de designbewuste zakelijke (thuis)gebruiker: de Portégé M800. Met zijn parelwitte afwerking, zilveren contrasten en met witte led’s verlichte contouren vormt deze 13,3-inch laptop een nieuw bewijs van Toshiba’s gevoel voor stijl.

“Toshiba is er voortdurend op gericht om topdesign te combineren met state-of-the-art technologie en functionaliteit,” zegt Jeffrey Willis, General Manager Toshiba Information Systems Benelux. “De Portégé M800 toont nogmaals aan dat een lichtgewicht, strak ontwerp en uitgebreide functionaliteit elkaar niet hoeven uit te sluiten. Met zijn gewicht van nog geen twee kilo is deze Portégé ultradraagbaar, terwijl hij gebruikers toch een scala aan functies biedt.”

De Portégé M800, een combinatie van modern design en toonaangevende technologie, kenmerkt zich door een met witte led’s geaccentueerde touchpad, zonder opstaande randen, die naadloos past in de handpalmsteun. De witverlichte, feather-touch-knoppen maken intuïtief beheer van multimedia(-entertainment) mogelijk. Het strakke design met slotvrije klep, zorgvuldig afgeronde hoeken en randen en slanke silhouet zorgen ervoor dat de Portégé M800 een laptop is waar je mee gezien mag worden.

Wat de techniek betreft: de Portégé M800 wordt geleverd met een SuperMulti-dvd-speler, een 13,3-inch Toshiba TruBrite®-breedbeeldscherm en een 1,3 megapixel webcam, inclusief een microfoon die videoconferencing en kwalitatief hoogstaande telefoongesprekken via internet ondersteunt. Inloggen is eenvoudig dankzij de Toshiba Face Recognition Software en de geïntegreerde vingerafdruklezer. Het geïnstalleerde besturingsprogramma is Vista Business.

De Toshiba Portégé M800, met 3 jaar Pick-up & Return-garantie, is per direct leverbaar en kost € 1.099 exclusief BTW.

Over Toshiba
Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, vooraanstaand leverancier van portable computers en toebehoren. Het moederbedrijf van Toshiba Europe GmbH, Toshiba Corporation, een van de grootste computer- en elektronicabedrijven ter wereld, is een toonaangevende fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten en power systems. Door deze uiteenlopende activiteiten te integreren, consolideert het bedrijf zijn positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba heeft wereldwijd meer dan 191.000 medewerkers in dienst. De jaaromzet bedraagt 60 miljard US$ (2007).

Meer informatie: www.computers.toshiba.nl  

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie of hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met een van onderstaande contactpersonen of klikken op de link hieronder: http://toshiba.press.jadis.net/sharedportfolio.phtml?pfid=807

Toshiba Information Systems Benelux
Lieven de Meester
Tel. +31 (0)76 - 5438720
[email protected]
 
The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 5656850
[email protected]


Trefwoorden: B2b, Notebook, Portégé, Toshiba,

Contact Toshiba Information Systems Benelux

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share