Nieuwe Toshiba SatellitePro’s: tijdloze elegantie

Nieuwe Toshiba SatellitePro’s: tijdloze elegantie van Toshiba Information Systems Benelux

Door: Toshiba Information Systems Benelux  07-04-2008
Trefwoorden: Laptop, Zakelijke Notebook

Breda, 2 april 2008 – Toshiba Information Systems Benelux introduceert de Satellite Pro A300, de Satellite Pro U400 en de Satellite Pro P300, een nieuwe serie notebooks bestemd voor kleine bedrijven, zelfstandigen en medewerkers van kleine tot middelgrote ondernemingen. De nieuwe notebooks zijn berekend op de meest uiteenlopende zakelijke toepassingen en bieden als extra een ontwerp dat zowel tijdloos als elegant is. Deze allrounders zijn leverbaar in de loop van het tweede kwartaal van 2008.

De SatellitePro-serie combineert een uitgekiend ontwerp met excellente technologie. De nieuwe laptops zijn stijlvol uitgevoerd in zilverkleurig titanium met een metallic LCD-klep en voorzien van kwaliteitsspeakers, een webcamera en een microfoon, die naadloos zijn geïntegreerd in het ontwerp. De geluidskwaliteit van de notebooks wordt geëvenaard door het Toshiba TruBrite 15.4" WXGA LCD-scherm dat voor een haarscherp beeld en heldere kleuren zorgt. Andere verfijningen die het gebruiksgemak ten goede komen, zijn het ‘latch-less’ design en de nieuwe touch buttons.

Deze nieuwe serie laptops speelt in op de behoeften van gebruikers in kleine en middelgrote bedrijven en ondersteunt toepassingen zoals e-mail, Voice over IP (VoIP), IP-videoconferenties, het creëren van audio- en videocontent en uiteraard de gangbare kantoorapplicaties en productiviteitssuites.

“Zakelijke gebruikers willen inmiddels meer dan een betrouwbare laptop waarmee ze productief aan de slag kunnen. Design neemt een steeds belangrijkere plaats in,” aldus Jeffrey Willis, General Manager van Toshiba Information Systems Benelux. “De nieuwe Toshiba SatellitePro-serie is ons antwoord op deze vraag van zakelijke gebruikers naar fraai vormgegeven kantoorproducten. De laptops bieden niet alleen de nieuwste snufjes op het gebied van technologie en bedrijfsapplicaties, maar ook een elegant, tijdloos design voor een betaalbare prijs.”

Met een scherm van 13-inch is de Satellite Pro U400 het platste en lichtste notebook uit de nieuwe serie, speciaal bedoeld voor zakelijke gebruikers die een computer willen die zij overal mee naartoe kunnen nemen. Om te voorkomen dat de harddisk beschadigd raakt door schokken of stoten is de laptop uitgerust met een speciale EasyGuard-functie: bescherming van de HDD.

De Satellite Pro A300 (15,4-inch scherm) en de Satellite Pro P300 (17-inch scherm) bieden dankzij de ATI Mobility Radeon HD 3470/3650 krachtige functionaliteit voor de verwerking van graphics, mede door de geboden ondersteuning voor HyperMemory-technologie en het dedicated videogeheugen tot 512 MB.

De notebooks worden geleverd met de nieuwste Intel en AMD CPU’s, een harddisk met een capaciteit van maximaal 640 GB (inclusief ondersteuning voor twee harddisks) en talrijke applicaties, zodat ze meteen in gebruik kunnen worden genomen. Twee belangrijke applicaties zijn de volgende:

? Toshiba EasyGuard – voor verbeterde gegevensbeveiliging en systeembescherming met behoud van probleemloze connectiviteit en beheerbaarheid
? Toshiba Assist – voor toegang tot diagnosefunctionaliteit, uitbreidings/connectiviteits¬functies en hulpprogramma’s, die u nog productiever laten werken, zowel op kantoor als onderweg.

De notebooks uit de SatellitePro-serie zijn leverbaar in diverse configuraties - waardoor een belangrijke mate van maatwerk tot de mogelijkheden behoort, variërend van instapmodellen tot high-end multimedia modellen - vanaf €599,-, exclusief BTW.

Zie onderaan voor de technische specificaties van de SatellitePro-serie.
Voor foto's zie: http://toshiba.press.jadis.net/sharedportfolio.phtml?pfid=695

 

Trefwoorden: Laptop, Zakelijke Notebook

Contact Toshiba Information Systems Benelux

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share