Persberichten Toshiba World 2012 – Toshiba I.S. Benelux

Door: Toshiba Information Systems Benelux  22-03-2012
Trefwoorden: Laptop, Gaming Pc, Mini Notebook,

Toshiba’s vernieuwde NB500-netbooklijn biedt brede functionaliteit
Breda, 22 maart 2012 - Toshiba Information Systems Benelux heeft zijn NB500-netbooklijn vernieuwd. Zowel de NB510 als de NB520 bieden dankzij hun krachtige kenmerken nu nog meer waar voor hun geld dan voorheen. Beide netbooks zijn uitgerust met de jongste generatie Intel® AtomTM Dual-Core-processors, die garant staan voor een snellere verwerking van gegevens en een verbeterde multitasking- en graphicskwaliteit (tot 1080p). Verder mogen ook de specificaties er zijn: een 25,7 cm (10,1”) 1.024 x 600 TruBrite®-beeldscherm, 320 GB harde schijf, tot 2 GB DDR3 (800 MHz) intern geheugen, drie USB 2.0-poorten, SD/MMC-kaartslot, Fast Ethernet, ingebouwde webcamera, microfoon, headphone-jack, Wi-FiTM en Bluetooth® (optioneel). Via de HDMI-connector kan een (Full) HD-tv of -monitor op de netbook worden aangesloten om films en video’s op een groot scherm te bekijken. De sublieme geluidskwaliteit completeert het geheel.  

Volledig persbericht: http://nl.press.toshiba.eu/nl/articles/pressgeneric/pr_NB500   

Toshiba's Qosmio X870 3D: de ultieme droom van gamers
Breda, 22 maart 2012 - Toshiba Information Systems Benelux lanceert zijn nieuwste troef op gaminggebied: de Qosmio X870 3D. Deze laptop, die voldoet aan de wensen van zelfs de meest veeleisende gamer, koppelt een fantastische performance aan een uitmuntende beeldkwaliteit en opwindende geluidservaring. De Qosmio X870 3D wordt geleverd met een 43,9 cm (17,3”) 3D-enabled Full HD-beeldscherm dat het gebruik van de nieuwste NVIDEA® 3D Vision®-active-shutterbril ondersteunt. De gamingmachine heeft een donkerzilverkleurige metalen behuizing met helderrode accenten en een rood verlicht toetsenbord.  

Volledig persbericht: http://nl.press.toshiba.eu/nl/articles/pressgeneric/pr_QosmioX870  
Foto's: http://toshiba.press.jadis.net/sharedportfolio.phtml?cpfid=vsa9z7zNu826   
 
Toshiba introduceert nieuwe Satellite P-serie met geavanceerde HD-entertainmentfuncties
Breda, 22 maart 2012 - Toshiba Information Systems Benelux introduceert de nieuwe Satellite P-serie: krachtpatsers voor HD-entertainment die niet alleen zijn uitgerust met de laatste CPU- en grafische processors, maar ook een uitzonderlijke video- en audio-ervaring bieden. De nieuwe modellen zijn gericht op gebruikers die op zoek zijn naar een laptop die buitengewoon krachtige en grafische prestaties levert. Dit zorgt ervoor dat zowel het werken met geavanceerde HD-multimedia-applicaties als het verrichten van multitaskingactiviteiten probleemloos verloopt. De Satellite P-serie omvat modellen met een beeldschermdiameter variërend van 39,6 cm (15,6”) (P855) tot 43,9 cm (17,3”) (P870/P875). De 39,6 cm (15,6”) Satellite P855 is in staat om simultaan 2D- en 3D-content weer te geven. De P855 3D is de eerste laptop binnen de Satellite-productlijn waarin Toshiba de ‘brilloze’ 3D-technologie heeft toegepast.  
Volledig persbericht: http://nl.press.toshiba.eu/nl/articles/pressgeneric/pr_SatelliteP800 NFORMATIE2 T

Toshiba's nieuwe Satellite C-serie laptops geknipt voor alledaags computergebruik en multimediaconsumptie
Breda, 22 maart 2012 - Toshiba Information Systems Benelux introduceert een nieuwe Satellite C-serie. De aantrekkelijk geprijsde laptops uit deze serie hebben alles aan boord wat nodig is voor dagelijks computer- en multimediagebruik. De Satellite C-serie omvat zes modellen die hoofdzakelijk van elkaar verschillen in schermgrootte. De 39,6 cm (15,6”) Satellite C850(D) en C855(D) zijn echte allrounders voor gebruikers die op zoek zijn naar een uitgebalanceerde laptop die makkelijk mee te nemen is maar toch beschikt over een royaal formaat beeldscherm dat zich goed leent voor kantoortoepassingen en multimediaconsumptie. De Satellite C870 en C870D zijn met hun schermdiagonaal van 43,2 cm (17”) dé keuze voor degenen die een groter beeldscherm willen.  
Volledig persbericht: http://nl.press.toshiba.eu/nl/articles/pressgeneric/pr_SatelliteC800
Foto’s:  http://toshiba.press.jadis.net/sharedportfolio.phtml?cpfid=vsa9z7zOu8e6   

Nieuwe Satellite L-serie laptops van Toshiba lenen zich bij uitstek voor topentertainment en -computing Breda, 22 maart 2012 - Toshiba Information Systems Benelux introduceert een nieuwe Satellite L-serie, ontworpen voor zowel high-quality multimediaconsumptie als geavanceerde computertaken. Deze serie, voorzien van de nieuwste CPU-technologie, omvat modellen met drie verschillende beeldschermgroottes. De 33,8 cm (13,3”) L830 is bedoeld voor gebruikers die op zoek zijn naar een lichte én robuuste reisgenoot voor entertainment onderweg. De 39,9 cm (15,6”) L850 is een veelzijdige entertainmentlaptop die een goede balans biedt tussen draagbaarheid en schermgrootte, waardoor het plezierig is om op deze machine te werken of naar video’s te kijken. En de L870 is de eerste keus voor gebruikers die een groot 43,9 cm (17,3”) beeldscherm willen voor nog meer kijkgenot in breedbeeld. De laptops uit deze nieuwe L-serie zijn verkrijgbaar in een reeks aantrekkelijke matte en glossy kleuren, terwijl de L855/L855D en L875/L875D tevens leverbaar zijn met een fraai geborsteld aluminium oppervlak.   Volledig persbericht: http://nl.press.toshiba.eu/nl/articles/pressgeneric/pr_SatellitL
Foto’s:  http://toshiba.press.jadis.net/sharedportfolio.phtml?cpfid=vsa9z7zOu8a6   

Toshiba vernieuwt Satellite Pro-laptoplijn
Breda, 22 maart 2012 - Toshiba Information Systems Benelux heeft zijn Satellite Pro-lijn zakelijke laptops vernieuwd. De nieuwe Satellite Pro L- en Satellite Pro C-series zijn bedoeld voor kleine bedrijven, afdelingen en freelancers die betrouwbare, compleet uitgeruste laptops zoeken. De drie nieuwe modellen, die de jongste generatie processors en state-of-the-art, high-speed data-interfaces aan boord hebben, bieden maximale waarde voor hun geld. De Satellite Pro L870 en C870 hebben een 43,2 cm (17”) beeldscherm, terwijl de Satellite Pro C850 een 39,6 cm (15,6”) beeldscherm heeft.  

Volledig persbericht: http://nl.press.toshiba.eu/nl/articles/pressgeneric/pr_SatelliteProLC800
Foto’s:  http://toshiba.press.jadis.net/sharedportfolio.phtml?cpfid=vsa9z7zNu8%2B6  

Toshiba introduceert universeel DynadockTM U3.0
Breda, 22 maart 2012 - Na de succesvolle lancering in januari jl. op de International CES (Consumer Electronics Show) in Las Vegas (VS) introduceert Toshiba Information Systems Benelux nu zijn vernieuwde, innovatieve en populaire DynadockTM-serie in Nederland en België. Belangrijkste verbetering is de USB 3.0-connectiviteit. Als een van de eerste dockingoplossingen in zijn soort beschikt de DynadockTM U3.0 over in totaal vier USB 3.0-poorten, twee extra USB 2.0-poorten plus HDMI®-, 5.1 audio-, Ethernet- en DVI-I-poorten. Met dit nieuwe dockingstation is het een koud kunstje om een laptop te verbinden met PC-randapparatuur als een monitor, muis, toetsenbord, printer, externe harde schijf of audiosysteem. En dat allemaal met maar één kabel. Dankzij zijn compacte, elegante ontwerp, dat aan een toren doet denken, schept de DynadockTM U3.0 een georganiseerde, opgeruimde, flexibele en ergonomische werkplek wanneer er apparatuur bijgeplaatst moet worden.
 
Volledig persbericht: http://nl.press.toshiba.eu/nl/articles/pressgeneric/pr_DynadockU3  

Toshiba presenteert nieuwe USB Mobile LCD Monitor voor laptops en desktop-PC’s
Breda, 22 maart 2012 - Toshiba Information Systems Benelux  introduceert een nieuwe 39,6 cm (15,6”) USB-aangedreven Mobile LCD Monitor die als extra scherm gebruikt kan worden door hem simpelweg via de meegeleverde USB-kabel op een Windows®-gebaseerde laptop of PC aan te sluiten. De monitor - met een resolutie van 1.366 x 728 HD - is voorzien van een elegante, kunstleren beschermhoes. Deze hoes kan tevens als verstelbare standaard dienst doen, zodat het scherm behalve gemakkelijk draagbaar ook geschikt is voor gebruik op kantoor. De monitor, inclusief hoes, is bovendien zo ontworpen dat hij prima in de meeste laptoptassen past.

Volledig persbericht: http://nl.press.toshiba.eu/nl/articles/pressgeneric/pr_USBmonitor 

Over Toshiba
Toshiba is een wereldwijd toonaangevende innovator op het gebied van hoogwaardige technologie en producent en distributeur van geavanceerde elektronische en elektrische producten, zoals digitale consumentenproducten, elektronische apparaten en componenten, energievoorzieningen (met inbegrip van kernenergie), industriële en sociale infrastructuursystemen, en huishoudelijke apparaten.   Toshiba werd opgericht in 1875 en beheert tegenwoordig een mondiaal netwerk van meer dan 490 bedrijven, met 203.000 werknemers wereldwijd en een jaaromzet van ruim 6,3 biljoen yen (77 miljard dollar). Bezoek de website van Toshiba op www.toshiba.nl.  

Toshiba Europe GmbH, gevestigd in Neuss, Duitsland , is een dochteronderneming van Toshiba Corporation, Tokyo.

Trefwoorden: Gaming Pc, Laptop, Mini Notebook,

Contact Toshiba Information Systems Benelux

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Toshiba Information Systems Benelux

05-06-2013

Nieuwe Qosmio X70 van Toshiba biedt optimaal PC- gaming- en entertainmentplezier

Snelheid, performance, graphics, geluidskwaliteit en connectiviteit geknipt voor veeleisende gebruiker Breda, 5 juni 2013 – Om zijn naam als producent


Toshiba’s nieuwe reeks Excite-tablets koppelt topprestaties aan een geavanceerde multimediabeleving van Toshiba Information Systems Benelux thumbnail
04-06-2013

Toshiba’s nieuwe reeks Excite-tablets koppelt topprestaties aan een geavanceerde multimediabeleving

Toshiba-tablets van 25,7 cm (10,1 inch) met Android™ 4.2, Jelly Bean, met uitzonderlijke nieuwe functies en voorzieningen * Excite Pro:


Toshiba’s nieuwe reeks Excite-tablets koppelt topprestaties aan een geavanceerde multimediabeleving van Toshiba Information Systems Benelux thumbnail
04-06-2013

Toshiba’s nieuwe reeks Excite-tablets koppelt topprestaties aan een geavanceerde multimediabeleving

Toshiba-tablets van 25,7 cm (10,1 inch) met Android™ 4.2, Jelly Bean, met uitzonderlijke nieuwe functies en voorzieningen * Excite Pro:


04-06-2013

Toshiba Qosmio PX30t: Alles-in-één oplossing voor digitale levensstijl

  PC en gamemachine gecombineerd in stijlvolle home-entertainmenthub   Breda, 4 juni 2013 – In antwoord op de groeiende vraag van


22-05-2013

Toshiba realiseert ongekende groei in eerste kwartaal van 2013

  Notebookleverancier witte raaf in inktzwarte markt   Breda, 22 mei 2013 – De notebookmarkt staat onder druk. Niet alleen door


Nieuwe WT310 van Toshiba biedt professionele tabletgebruikers maximale mobiliteit en flexibiliteit van Toshiba Information Systems Benelux thumbnail
02-05-2013

Nieuwe WT310 van Toshiba biedt professionele tabletgebruikers maximale mobiliteit en flexibiliteit

Combinatie van 29,5 cm (11,6”) Full HD-aanraakscherm en Windows 8 Pro overtuigt   Breda, 2 mei 2013 – Om in


25-04-2013

Toshiba Portégé Z10t: Ultrabook™ met afneembaar tabletscherm

  Praktische combinatie voldoet aan alle eisen voor mobiele zakelijke gebruik   Breda, 25 april 2013 – Toshiba Information Systems Benelux


26-03-2013

Toshiba Information Systems Benelux stelt nieuwe producten voor tijdens Toshiba World 2013

  Nieuwe UltrabooksTM van Toshiba onderscheiden zich door eigen ‘touch’ Breda, 21 maart 2013 – Tijdens Toshiba World op 20


15-11-2012

Toshiba breidt zijn tabletassortiment verder uit

De nieuwe AT300SE met AndroidTM en een scherm van 25,7 cm (10,1 inch) is ideaal voor alledaags tabletgebruik   Breda, 15


15-11-2012

Toshiba introduceert nieuwe hoogwaardige entertainmentlaptop

  Satellite L955 biedt volop HD-functionaliteit in slank design tegen aantrekkelijke prijs   Breda, 15 november 2012 - Toshiba Information Systems


08-06-2012

Toshiba breidt Satellite P-serie uit met stijlvolle 35,6 cm laptop

Nieuwe P845 biedt onweerstaanbare mix van mobiliteit en HD-entertainment   Breda, 8 juni 2012 - Toshiba Information Systems Benelux voegt


07-06-2012

Toshiba kondigt nieuwe Full HD alles-in-één desktop-PC aan

LX830 hét entertainmentcentrum voor thuis   Breda, 7 juni 2012 - Toshiba Information Systems Benelux komt met een nieuwe alles-in-één


06-06-2012

Toshiba bouwt UltrabookTM-lijn verder uit

   Nieuwe Satellite U840W ’s werelds eerste laptop met 21:9 cinematic scherm   Breda, 6 juni 2012 - Toshiba Information


05-06-2012

Toshiba introduceert nieuwe serie slanke zakelijke laptops

  R900-lijn paart draagbaarheid aan duurzaamheid   Breda, 5 juni 2012 - Toshiba Information Systems Benelux brengt een nieuwe serie


Toshiba lanceert nieuwe generatie superslanke Ultrabooks van Toshiba Information Systems Benelux thumbnail
05-06-2012

Toshiba lanceert nieuwe generatie superslanke Ultrabooks

Satellite Z930 en Portégé Z930 nu ’s werelds lichtste1 33,8 cm laptops   Breda, 5 juni 2012 - Toshiba Information