Toshiba baart kunst

Toshiba baart kunst van Toshiba Information Systems Benelux

Door: Toshiba Information Systems Benelux  28-01-2009
Trefwoorden: Art, Opslag, Toshiba

Glossy StorE art-disk biedt gigaopslagruimte

Breda, 28 januari 2009 - Toshiba Information Systems Benelux introduceert een nieuwe externe hard disk drive (HDD) die zijn naam eer aandoet: de StorE art. Deze fraaie, glanzend zwarte harde schijf is dé keus voor gebruikers die op zoek zijn naar een draagbare (multimedia)oplossing voor de opslag van grote film-, foto- en muziekbestanden.

“De StorE art zal vooral consumenten aanspreken die de combinatie van design, kwaliteit en gebruiksgemak op prijs stellen,” zegt Jeffrey Willis, General Manager Toshiba Information Systems Benelux. “Omdat onze klanten graag willen kunnen kiezen uit meerdere opties, leveren we dit model in verschillende formaten met verschillende opslagcapaciteit.”

De StorE art is verkrijgbaar in drie formaten: 1,8-. 2,5 en 3,5-inch. De eerste twee wegen tussen de 106 en 175 gram, wat ze geknipt maakt voor gebruik thuis, op kantoor of onderweg. Ondanks de kleine afmetingen van de HDD, die niet groter is dan een doorsnee-smartphone, hebben ze een opslagcapaciteit van tussen de 120 en 500 GB. Voor gebruikers met veel multimediadata is de 3,5-inch StorE art een betere keus. Dit model, met een opslagcapaciteit tussen de 500 en 1000 GB, kan ook als desktopoplossing gebruikt worden. Daarvoor is een losse oplader beschikbaar.

Alle StorE art-modellen zijn per direct leverbaar. Met adviesprijzen vanaf €139,- (1,8” HDD, max. 160 GB), €69,- (2,5” HDD, max. 500 GB) en €59,- (3,5” HDD, max. 1000 GB), inclusief BTW.

Online multimediaspeler
Geïnteresseerden die bovengenoemde multimediaproducten online willen zien, kunnen terecht op onze nieuwe website: www.toshiba-multimedia.com. Deze site, met productinformatie in de vorm van foto’s, flash-animaties, videoclips, technische specificaties en dealeradressen, is op dit moment beschikbaar in vijf talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans (Nederlands volgt binnenkort).

Over Toshiba
Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, vooraanstaand leverancier van portable computers en toebehoren. Het moederbedrijf van Toshiba Europe GmbH, Toshiba Corporation, een van de grootste computer- en elektronicabedrijven ter wereld, is een toonaangevende fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten en power systems. Door deze uiteenlopende activiteiten te integreren, consolideert het bedrijf zijn positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba heeft wereldwijd meer dan 198.000 medewerkers in dienst. De jaaromzet bedraagt 76 miljard US$ (2008).

Meer informatie: www.computers.toshiba.nl  


NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor beeldmateriaal van de StorE Art kunt u klikken op de onderstaande link:
http://toshiba.press.jadis.net/sharedportfolio.phtml?pfid=1183

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met een van onderstaande contactpersonen.

Toshiba Information Systems Benelux
Inno Frencken
Tel. +31 (0)76 - 5438721
[email protected]  

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 5656850
[email protected]  

Trefwoorden: Art, Externe Hardeschijf, Opslag, Toshiba,

Contact Toshiba Information Systems Benelux

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share