Toshiba introduceert digitale fotolijst met multimediafuncties

Toshiba introduceert digitale fotolijst met multimediafuncties van Toshiba Information Systems Benelux

Door: Toshiba Information Systems Benelux  06-05-2008
Trefwoorden: Digitale Fotolijst, Gigaframe

Breda, 6 mei 2008 - Toshiba Information Systems Benelux, leverancier van portable computers en toebehoren, versterkt zijn portfolio digitale fotolijsten met de introductie van de Gigaframe Q8 voorzien van 8-inch scherm. Deze digitale fotolijst biedt een uitgebreide multimedia-ervaring door niet alleen digitale foto’s, maar ook videoclips en muziek weer te geven. De Gigaframe Q8 is, naar verwachting, in het tweede kwartaal van 2008 beschikbaar.

“Nu digitale content, zoals foto’s video’s en muziek, steeds populairder wordt, bestaat er behoefte aan aantrekkelijke apparatuur om deze weer te geven, zowel thuis als op het werk,” zegt Jeffrey Willis, General Manager Toshiba Information Systems Benelux. “De lancering van dit geavanceerde, eigentijdse accessoire past binnen Toshiba’s streven om consumenten een aangename multimediabelevenis te bezorgen.”

Met de Gigaframe Q8 kunnen gebruikers eenvoudig hun digitale content tonen en delen, zelfs in slideshow-modus: met zijn beeldverhouding van 4:3 is de nieuwe digitale fotolijst perfect afgestemd op het formaat van de meeste digitale foto’s. De resolutie van 800 x 600 pixels staat borg voor heldere, schitterende foto’s. En dankzij zijn twee geïntegreerde stereoluidsprekers (2 x 0,5 Watt) kan de fotolijst zelfs als mp3-speler gebruikt worden. Aanraakgevoelige on-screen knoppen met blauwe ledverlichting geven toegang tot extra toepassingen, zoals scherminstellingen, kalender en klok.

De Gigaframe Q8 beschikt over een geïntegreerd 128 MB flashgeheugen om digitale content op te slaan, maar ondersteunt ook geheugenkaarten als SD, MMC, MS en xD. Essentiële onderdelen als een verstelbare standaard, een USB 2.0-kabel, een AC/DC-adapter en een verkorte gebruikershandleiding worden standaard meegeleverd.

Voor foto's: http://toshiba.press.jadis.net/sharedportfolio.phtml?pfid=460

Trefwoorden: Digitale Fotolijst, Gigaframe

Contact Toshiba Information Systems Benelux

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share