Toshiba komt met multimediaspeler in zakformaat

Toshiba komt met multimediaspeler in zakformaat van Toshiba Information Systems Benelux

Door: Toshiba Information Systems Benelux  04-12-2008
Trefwoorden: Toshiba, Mp3, Mp3 Speler

JournE M400: tv, foto/videoviewer en MP3-speler ineen

Breda, 4 december 2008 - Toshiba Information Systems Benelux introduceert binnenkort een draagbare multimediaspeler met geïntegreerde DVB-T-tuner: de JournE M400. Behalve een compacte televisie (12 x 8 x 1,7 cm) is de JournE M400 ook een foto/videoviewer en MP3-speler. Kortom, een alleskunner in zakformaat. Goed ogend, gebruiksvriendelijk en heel betaalbaar.

De digitale tuner stelt de gebruiker in staat om overal waar hij is tv te kijken: thuis, onderweg of waar dan ook. Via de ingebouwde elektronische programmagids ziet hij in één oogopslag wat er de komende week te beleven valt op de tv-kanalen die hij met de multimediaspeler ontvangen kan. In Nederland zijn op dit moment alle publieke en regionale zenders gratis uit de lucht te plukken, inclusief ondertitels en teletekstpagina’s.

De batterij van de JournE M400 gaat twee uur mee: ruim genoeg om een complete film of voetbalwedstrijd te bekijken. Dankzij het heldere, niet-reflecterende 4,3-inch breedbeeld-kleurentouchscreen is de speler ideaal voor gebruik buitenshuis: in het park, op de camping of aan het strand. De tuner zoekt de beschikbare tv-kanalen automatisch op. Een kinderslot verhindert dat kids programma’s zien die ze beter niet kunnen zien.

Maar de JournE M400 is meer dan alleen een pocket-tv. De multimediaspeler leent zich ook prima voor het bekijken van foto’s of video’s, het maken van slideshows en het beluisteren van muziek in stereokwaliteit. Iets kwijtraken, is er niet bij. Alles wordt opgeslagen in bestanden die met een simpele zoekfunctie makkelijk terug te vinden zijn. Voor gebruikers die extra geheugen willen, wordt er een 1 GB micro-SD-uitbreidingskaart meegeleverd.

De Toshiba JournE M400 is in januari 2009 verkrijgbaar. De adviesprijs bedraagt €149 inclusief BTW.

Over Toshiba

Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, vooraanstaand leverancier van portable computers en toebehoren. Het moederbedrijf van Toshiba Europe GmbH, Toshiba Corporation, een van de grootste computer- en elektronicabedrijven ter wereld, is een toonaangevende fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten en power systems. Door deze uiteenlopende activiteiten te integreren, consolideert het bedrijf zijn positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba heeft wereldwijd meer dan 198.000 medewerkers in dienst. De jaaromzet bedraagt 76 miljard US$ (2008).

Meer informatie: www.computers.toshiba.nl 


NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor beeldmateriaal van de Toshiba JournE M400 kunt u klikken op de volgende link:
http://toshiba.press.jadis.net/sharedportfolio.phtml?pfid=1314

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onderstaande contactpersonen.

Toshiba Information Systems Benelux
Inno Frencken
Tel. +31 (0)76 - 5438721
Inno.Frencken@toshiba.nl
 
The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 5656850
nandab@communicationforce.com  

Trefwoorden: Fotoviewer, Journe, Mp3, Mp3 Speler, Multimediaspeler, Toshiba, Tv Kanalen, Tvviewer, Videoviewer,

Contact Toshiba Information Systems Benelux

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share