Toshiba lanceert Camileo H10

Toshiba lanceert Camileo H10 van Toshiba Information Systems Benelux

Door: Toshiba Information Systems Benelux  01-08-2008
Trefwoorden: Toshiba, Videocamera, Fotocamera

Breda, 31 juli 2008 - Toshiba Information Systems Benelux voegt een nieuw topmodel toe aan zijn succesvolle serie multifunctionele Camileo-camcorders: de Camileo H10. Deze gebruiksvriendelijke, aantrekkelijk geprijsde camcorder, biedt met zijn 10 megapixel CDD-sensor films en foto’s in professionele High Definition (HD)-kwaliteit.

“De Camileo H10 is een perfecte aanvulling op ons bestaande assortiment camcorders,” zegt Jeffrey Willis, General Manager Toshiba Information Systems Benelux. “Dit nieuwe model staat dankzij zijn ultragevoelige sensor borg voor messcherpe opnames met sprankelende kleuren. Met zijn kleine formaat en lage gewicht is het bovendien een handycam in optima forma.”

De camcorder heeft verder een 5x optische zoom die de gebruiker in combinatie met de geïntegreerde 4x digitale zoom in staat stelt tot maar liefst 20x in te zoomen. Zo kan hij close-upopnames maken van objecten op zeer grote afstand. Een geavanceerde beeldstabilisator voorkomt daarbij dat zijn opnames gaan ‘trillen’.

Behalve hoge-resolutiefilms kan de gebruiker met de Camileo H10 ook hoge-resolutiefoto’s schieten. Het royale 2,7-inch LCD-scherm in breedbeeldformaat, de geïntegreerde flitser, de functie voor rode-ogenreductie en de nachtstand voor opnames in een donkere omgeving verzekeren hem van een optimaal resultaat, of het nu om films of foto’s gaat.

De Camileo H10 wordt geleverd met oplaadbare NP60 Li-ion-batterij (goed voor opnames van tachtig minuten), voedingsadapter, HDMI-kabel, AV-kabel, USB-kabel, koptelefoon, schouderband, draagtasje, statief, gebruikershandleiding en intelligente ArchSoft-programmatuur voor de bewerking van films en foto’s op de computer (PC én Mac).

De Camileo H10 is per direct leverbaar. De adviesprijs bedraagt € 249 inclusief BTW.

Voor high resolutie foto's kunt u terecht op onderstaande link:
http://toshiba.press.jadis.net/sharedportfolio.phtml?pfid=925  

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de onderstaande contactpersonen.

Toshiba Information Systems Benelux
Lieven de Meester
Tel. +31 (0)76 - 5438720
[email protected]

The Communication Force
Caroline Breure
Tel. +31 (0)23 - 5656850
[email protected]  


Trefwoorden: Camileo H10, Fotocamera, Hd Resolutie, Toshiba, Videocamera,

Contact Toshiba Information Systems Benelux

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share