Toshiba lanceert nieuwe serie stijlvolle Satellite-notebooks

Toshiba lanceert nieuwe serie stijlvolle Satellite-notebooks van Toshiba Information Systems Benelux

Door: Toshiba Information Systems Benelux  07-04-2008
Trefwoorden: Laptop

Breda, 2 april 2008 – Toshiba Information Systems Benelux introduceert een nieuwe serie laptops die met name de designbewuste consument zullen aanspreken. De 13,3-inch Satellite U400, 15,4-inch Satellite A300 en 17-inch Satellite P300 combineren een fraai industrieel ontwerp met geavanceerde functionaliteit. De nieuwe serie laptops is leverbaar in het tweede kwartaal van 2008.

Alle notebooks uit de nieuwe Satellite-serie zijn herkenbaar aan hun opmerkelijke en toch ingetogen design waarbij aan elk detail aandacht is besteed. De fraai vormgegeven rustvlakken voor de handpalm en het touchpad met metallic muisknoppen zorgen voor een prettige bediening.

Het onderscheidende ontwerp van de nieuwe Satellite-laptops biedt een aantal designelementen die niet vaak bij middenklassenproducten worden aangetroffen, zoals de met witte LED’s verlichte ‘Easy Keys’, touchpadranden en systeemindicatoren. Het in hoogglans uitgevoerde toetsenbord completeert het geheel.

“De Satellite-serie is ontworpen met het oog op consumenten die op zoek zijn naar een smaakvolle digitale beleving,” aldus Jeffrey Willis, General Manager van Toshiba Information Systems Benelux. “Of ze zich nu voor het eerst op het gebied van mobiele computers wagen of al een doorgewinterde gebruiker zijn, de nieuwe Satellite-laptops zullen een centrale rol gaan spelen in hun digitale wereld, met de eigentijdse flair van een tijdloos design.”

Deze nieuwe multimedia krachtpatsers bieden niet alleen het nieuwste op het gebied van audiovisueel entertainment, maar ook een scala aan functies voor de meest uiteenlopende toepassingen.

De Satellite P300 en de Satellite A300 ondersteunen zowel ATI Mobility Radeon HD 3470/3650 (graphics) als de DVD SuperMulti-drive. En door de combinatie van Harman Kardon-speakers en Dolby Sound Room is er sprake van een sublieme geluidsbeleving. De speciale multimediabalk en de geïntegreerde webcamera en microfoon geven bovendien meteen toegang tot een rijke multimediawereld.

Toshiba's continue streven naar verbetering van de bruikbaarheid blijkt opnieuw uit deze nieuwe serie notebooks: dankzij Toshiba EasyMedia zal iedereen plezier beleven aan deze notebooks, niet alleen de techneuten onder ons.

Hoewel de communicatiemogelijkheden met ondersteuning voor WLAN, Bluetooth en Fast Ethernet LAN groot zijn, is er geen sprake van een overweldigende hoeveelheid instellingen en configuraties. Toshiba ConfigFree zorgt voor probleemloze verbindingen met lokale (draadloze) netwerken, onder meer via WPS-PBC (Push Button Configuration), en biedt zo eenvoudige mobiliteit voor de gebruiker. De nieuwe laptops zijn voorzien van de nieuwste Intel en AMD CPU’s en een harddisk met een capaciteit van maximaal 640 GB (inclusief dual HDD-support).

Dankzij de vele configuratieopties is elk model ‘op maat’ te configureren, wat de aantrekkingskracht voor diverse markt- en prijssegmenten, ook op termijn, vergroot. De Satellite-serie is leverbaar vanaf € 699, inclusief BTW.

Zie onderaan voor de technische specificaties van de Satellite-serie.

Voor foto's zie: http://toshiba.press.jadis.net/sharedportfolio.phtml?pfid=696

Trefwoorden: Laptop

Contact Toshiba Information Systems Benelux

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share