Toshiba Qosmio G50: dé ultieme multimedia laptop

Toshiba Qosmio G50: dé ultieme multimedia laptop van Toshiba Information Systems Benelux

Door: Toshiba Information Systems Benelux  15-10-2008
Trefwoorden: Multimedia, Games, Toshiba

Mobiel gamemonster ‘Qosmio X300’ voor de gamefanaat

Breda, 15 oktober 2008 – Wie op zoek is naar de allerbeste multimedia HD entertainment-beleving op zijn notebook, hoeft niet verder te zoeken. Toshiba Information Systems Benelux introduceert de Toshiba Qosmio G50: het absolute neusje van de zalm op het gebied van HD video en audio, dankzij de revolutionaire Toshiba Quad Core HD processor. Daarnaast komt Toshiba, speciaal voor gamers, met de Qosmio X300 waarmee men tekent voor ongekend realisme en snelheid in 3D-games.

Met een elegant zwart/zilver ‘Horizon’-design en witte LED-verlichting is de compacte en stijlvolle Qosmio G50 een juweeltje in iedere huiskamer. Maar het gaat natuurlijk om meer dan alleen het uiterlijk. Ook van binnen is deze laptop anders dan andere, met bijvoorbeeld de Toshiba Quad Core HD processor*. Dankzij deze processor wordt de beeldkwaliteit door middel van ‘high definition upscaling’ in real-time verhoogd naar HD-kwaliteit en gaat bewerken van videomateriaal dubbel zo snel. Je moet het zien om het te geloven. Combineer dit met de ingebouwde Harman Kardon-spealers en het is alsof je in de bioscoop zit. Verder hoef je je met de Toshiba Qosmio G50 nooit meer zorgen te maken of je nog genoeg opslagruimte hebt voor al je HD-content: twee harde schijven met een totale capaciteit van 640GB zijn voldoende voor de meest veeleisende gebruiker.

Ben je een gamer en wil je alleen het allerbeste gamesysteem, dan is de Toshiba Qosmio X300 de juiste keuze. De Qosmio X300 valt op door een spectaculair ‘Rouge Glamour’ design waar de vlammen vanaf slaan. Rode LEDs verlichten onder andere de multimediatoetsen en het touchpad. Met deze gaming-laptop ben je iedereen de baas, dankzij de Intel® Core™ 2 Quad Extreme Processor QX9300 chip** en de snelle NVidia GeForce Go 9800M GTX. Hiermee komen games echt tot leven, in de allerhoogste 3D-kwaliteit. Net als in de Qosmio G50, zorgen de Harman Kardon stereo speakers van de Qosmio X300 voor ongekend helder en dynamisch geluid.
De Qosmio G50 is voorzien van een voor laptops ongekend 18,4 inch breedbeeld scherm. De X300 wordt geleverd met een 17 inch breedbeeld scherm.

De Toshiba Qosmio G50 en Qosmio X300 zijn per direct leverbaar. De Qosmio G50 is verkrijgbaar vanaf €1599,- en de Qosmio X300 vanaf €1499,-

* alleen aanwezig op het high-end G50 model
** alleen aanwezig op het high-end X300 model

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie, specificaties of hoge resolutie beeldmateriaal kunt u op de link ‘FOTO’S’ in bovenstaande balk klikken of contact opnemen met een van onderstaande contactpersonen.

Toshiba Information Systems Benelux
Lieven de Meester
Tel. +31 (0)76 - 5438720
[email protected]

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 5656850
[email protected]


Trefwoorden: Games, Multimedia, Notebooks, Qosmio, Toshiba,

Contact Toshiba Information Systems Benelux

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share