Toshiba Satellite A350 nu ook leverbaar met geïntegreerde mobiel-breedbandfunctionaliteit

Toshiba Satellite A350 nu ook leverbaar met geïntegreerde mobiel-breedbandfunctionaliteit van Toshiba Information Systems Benelux

Door: Toshiba Information Systems Benelux  19-02-2009
Trefwoorden: Toshiba, Satellite, Mobiel Breedband

Breda, 19 februari 2009 - Toshiba Information Systems Benelux geeft verder invulling aan haar connectiviteitsstrategie door mobiel breedband te integreren in het productassortiment voor consumenten, te beginnen met de Satellite A350. De vernieuwde laptop met geïntegreerd mobiel breedband is per direct beschikbaar.

Een laptop met geïntegreerde mobiel-breedbandfunctionaliteit biedt gebruikers grote voordelen ten opzichte van een laptop met een extern modem. Ten eerste is er het gemak omdat er geen verbinding – al dan niet draadloos – tot stand hoeft te worden gebracht tussen laptop en modem. Verder biedt een geïntegreerde module vanuit technisch oogpunt een superieure signaaltransmissie; door toepassing van speciaal ontworpen antennes die in de klep van de laptop zijn verwerkt, is bij verzending en ontvangst het best mogelijke signaal gewaarborgd. Bovendien zorgt de integratie van de cellulaire interface met de energiebeheerfunctionaliteit van de laptop voor een lager energieverbruik vergeleken met een extern aangesloten USB-modem of een smartphone.

Toshiba heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Vandaar dat alle laptops voldoen aan de Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Directive van de EU, die ter bescherming van het milieu het beperkt gebruik van lood, kwik en andere gevaarlijke stoffen voorschrijft. De Satellite A3501 heeft de kwalificatie ENERGY STAR 4.0.

1. Uitgezonderd de Toshiba Satellite A 350 met Intel Pentium CPU

Voor specificaties en prijs van de Satellite A350 klik hier: http://nl.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-A350-12Z/1062692/toshibaShop/false/
Foto’s kun je hier downloaden: http://toshiba.press.jadis.net/sharedportfolio.phtml?pfid=1293

Over Toshiba

Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, vooraanstaand leverancier van portable computers en toebehoren. Het moederbedrijf van Toshiba Europe GmbH, Toshiba Corporation, een van de grootste computer- en elektronicabedrijven ter wereld, is een toonaangevende fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten en power systems. Door deze uiteenlopende activiteiten te integreren, consolideert het bedrijf zijn positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba heeft wereldwijd meer dan 198.000 medewerkers in dienst. De jaaromzet bedraagt 76 miljard US$ (2008).

Meer informatie: www.computers.toshiba.nl  

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onderstaande contactpersonen.

Toshiba Information Systems Benelux
Inno Frencken
Tel. +31 (0)76 - 5438721
[email protected]  

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 5656850
[email protected]  

Trefwoorden: 3g, Mobiel Breedband, Satellite, Toshiba

Contact Toshiba Information Systems Benelux

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share