Nieuwe winkelformule Toyz and Giftz opent deuren in Utrecht

Nieuwe winkelformule Toyz and Giftz opent deuren in Utrecht van ToyzandGiftz

Door: ToyzandGiftz  03-12-2007
Trefwoorden: Speelgoed, Toys, Cadeau

Toyz and Giftz, de nieuwe winkelformule voor speelgoed, gifts en gadgets opent zaterdag 8 december op Lijnmarkt 18 officieel de deuren van haar eerste vestiging in Utrecht. Een auto op waterstof, gsm-oplader op zonnecellen of een zwevende colafles: Toyz and Giftz heeft het.

Toyz and Giftz is vernieuwend op de markt van ‘wannahaves’. “We willen anders zijn dan de bekende gadget-of speelgoedwinkels, onze artikelen hebben de ‘edge’ die je mist bij deze ketens. Wij verkopen niet de eenheidsworst die je daar ziet. Door regelmatig alle beurzen af te struinen en de wereld over te reizen hebben wij als eerste alle nieuwe Toyz and Giftz in onze winkel liggen”, legt bedrijfsleider en trendwatcher Bas Urlings enthousiast uit.

Urlings is met zijn 23 jaar waarschijnlijk de jongste ondernemer van Utrecht die kans krijgt om een nieuwe winkelformule op te zetten. De vestiging aan de Lijnmarkt is de eerste van een keten winkels door heel Nederland. Daarna zullen we uiteraard de rest van Europa gaan veroveren. “Ik begin in Utrecht, en als deze winkel eenmaal draait begin ik zo snel mogelijk in andere steden”, aldus de nieuwbakken zakenman.

De winkel is geopend sinds oktober en direct al succesvol te noemen. “Binnen een week heb ik onze hele voorraad zwevende colaflesjes uitverkocht. Ook de op afstand bestuurbare helikopters lopen erg goed. Als klanten zo’n helikopter zien zijn ze verkocht.”

Toyz and Giftz is niet alleen een winkel maar er is ook een uitgebreide webshop. Via www.toyzandgiftz.com zijn alle gadgets te bestellen die ook in de winkel verkrijgbaar zijn. “Als bijvoorbeeld je neefje jarig is dan kun je bij onze webshop een cadeau bestellen en wij zorgen ervoor dat hij op zijn verjaardag verrast wordt met een pakketje, compleet met persoonlijke boodschap. In de winkel kun je alle producten uitproberen. Zo weet de klant precies wat hij koopt en ziet hij wie ervoor zorgt dat zijn cadeau op tijd bezorgd wordt. Zo kunnen we een vertrouwensband opbouwen met onze bezoekers,” besluit Urlings.

Iedereen die zin heeft om langs te komen op de dag van de officiële opening (zaterdag 8 december is van harte uitgenodigd om een rondje te vliegen met een helikopter of gewoon rond te neuzen. Voor elke bezoeker ligt er een originele gadget klaar.

Trefwoorden: Cadeau, Educatief, Gift, Giftz, Helicopter, Helikopter, Innovatief, Kado, Kerstman, Kertmis, Opening, Relatiegeschenk, Sinterklaas, Speelgoed, Toys, Toyz, Winkelformule,