Witte Rolluiken en Zonwering BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mathenessestraat 73 , 4834 EA Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over Witte Rolluiken en Zonwering BV

De firma Witte bv is sinds 1910 de fabrikant van houten markiezen in Breda en omgeving. Haar jaren lange ervaring, kennis en expertise, gecombineerd met een kwalitatief hoogstaand en uitgebreid assortiment zonwering- en rolluiksystemen, heeft dit bedrijf gemaakt tot een betrouwbare totaalleverancier met oplossing op maat voor elk type woonhuis, gebouw of kantorenpand.
De firma Witte biedt u totaaloplossingen op het gebied van beveiliging d.m.v. rolluik- en zonweringsystemen voor zowel binnen als buiten. Wij leveren aan particulieren, kleine en grote zelfstandigen en bieden ook oplossingen op maat voor bestaande kantoren, winkelpanden, woning- en utiliteitsbouw.

Wij zijn zéér trots op het feit dat wij onze houten markiezen nog steeds zelf produceren. Dit heeft als groot voordeel dat wij u nauwkeurig en ambachtelijk maatwerk leveren. “U kunt het zo gek niet kan bedenken of wij maken het!”

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Shades & Blinds

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Witte Rolluiken en Zonwering BV in Mathenessestraat 73, Breda Noord-Brabant 4834 EA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4834 EA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824325]