Woonstichting AlleeWonen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spoorstraat 200 , 4811 BH Breda, Noord-Brabant

E-mail

Over Woonstichting AlleeWonen

AlleeWonen is een woningcorporatie actief in West-Brabant (verhuur/ woningverhuur). U kunt bij ons een huurhuis huren en dan vooral in het stedelijk gebied van Breda en Roosendaal. We hebben huisvesting voor ongeveer 17.500 particuliere huishoudens in vooral sociale huurwoningen (ook studentenhuisvesting).

Behalve het verzorgen van beheer, reparatie en onderhoud van onze huurhuizen, geven we extra aandacht aan wijken, die dat nodig hebben en aan meer kwetsbare doelgroepen. We zorgen, met onze partners, medewerkers en bewoners, voor een schone, hele en veilige woning en woonomgeving. Hierbij geven wij zeggenschap aan bewoners en stimuleren participatie.

Regelmatig bouwen wij nieuwbouw woningen in West-Brabant.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/AlleeWonen

Categorieën: Mortgage Brokers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Woonstichting AlleeWonen in Spoorstraat 200, Breda Noord-Brabant 4811 BH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Breda Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Breda Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4811 BH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820669]