Zorgthuiswinkel.nl

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wilhelminastraat 17 19 , 4818 SB Breda, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Zorgthuiswinkel.nl

De thuiszorgwinkel met betaalbare prijzen
Zorgthuiswinkel.nl verkoopt al nieuwe toiletstoelen voor minder dan vijftig euro en hiermee behoren we tot de goedkoopste thuiszorgwinkel van Nederland Transferbeugels om gemakkelijker in en uit het bed te stappen verkopen we al voor minder dan veertig euro. Beentrainers die ook gebruikt kunnen worden als armtrainers verkopen we al voor minder dan vijfentwintig euro. Loopstokken verkopen we al voor minder dan tien euro. Bedtafeltjes voor op bed verkopen we al voor minder dan vijftien euro. Bedtafels op wielen verkopen we al voor minder dan zestig euro. Door deze lage prijzen is er nu eindelijk een thuiszorgwinkel waar iedere portemonnee terecht kan.

Zorgthuiswinkel is een goed gesorteerde thuiszorgwinkel
Vooral als het gaat om producten die u elke dag nodig kunt hebben zijn wij goed gesorteerd en zeer voordelig. Onthoud in de toekomst dus goed, dat wanneer u een hulpmiddel nodig heeft en liever niet teveel betaald, dat u ook eens een kijkje neemt bij zorgthuiswinkel.nl

Levertijd zorgthuiswinkel
95 procent van de producten hebben we uit voorraad leverbaar waardoor de levertijd beperkt wordt tot een tot twee werkdagen. Wanneer het heel belangrijk is dat een product er op tijd is adviseren wij u om ons even te bellen.

Laagste prijs garantie
Zorgthuiswinkel.nl probeert altijd zeer scherp haar producten aan te bieden op het internet. Mocht u een product toch ergens anders goedkoper gevonden hebben dan passen wij de prijs direct voor u aan en kunt u toch genieten van een betrouwbare levering.

Retouren zorgthuiswinkel
U heeft het recht uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Openingstijden

Ma, Za
-
Di - Vr
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Household Appliances

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zorgthuiswinkel.nl in Wilhelminastraat 17 19, Breda Noord-Brabant 4818 SB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Breda Noord-Brabant, 4818 SB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229045]