Armada Janse B.V.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Fabrieksstraat 102 , 6021 RE Budel, Noord-Brabant
Cranendonck, Kempen

E-mail

Over Armada Janse B.V.

Voor organisaties is het belangrijk om ‘zichtbaar' te zijn, liefst 24 uur per dag. Dit vanuit praktische, maar zeker ook vanuit marketing-/communicatieve overwegingen. Armada Janse is sinds 1935 specialist op dit brede werkterrein. Of het nu gaat om lichtreclame, reclamemasten, mediafaçades, bewegwijzeringen of andere creatieve lichtoplossingen. Armada Janse loopt voorop in de ‘markt van uitstraling' en heeft het verlichten tot een ware kunst verheven. De naam Armada is niet voor niets afgeleid van ‘Artisans Mastering Darkness'!

Met een eigen ‘research and development’-afdeling komt Armada Janse tegemoet aan de steeds hogere eisen die gesteld worden op het gebied van maatwerk, design, functionaliteit en duurzaamheid van lichtobjecten. De state-of-the-art productiefaciliteiten en de eigen vakkundige, gecertificeerde installatieteams garanderen kwaliteit en flexibiliteit. Daarnaast zorgt de service- en onderhoudsdienst voor een jarenlang probleemloos functioneren van de geplaatste installatie. Kortom: Armada Janse biedt verrassend innovatieve lichtoplossingen met uitstraling!

Onderdeel van een groter geheel
Armada Janse is een zelfstandige werkmaatschappij van Andus Group. De groep vertegenwoordigt 14 gezonde en zeer ervaren ondernemingen die elk zelfstandig op de industriële markt in verschillende marktsegmenten actief zijn. Doordat de bedrijven elkaar op diverse gebieden aanvullen, is het eenvoudig om elkaars knowhow, specialisme en ondersteuning te benutten. Bovendien wordt het mogelijk om afzonderlijke componenten en grotere opdrachten binnen de groep optimaal en met een gecentraliseerde verantwoordelijkheid te realiseren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Armada Janse B.V. in Fabrieksstraat 102, Budel Noord-Brabant 6021 RE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Retail diensten in Budel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Budel Retail per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Budel Noord-Brabant, 6021 RE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229685]