Dierenartsenpraktijk Meemortel De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meemortel 54 , 6021 AG Budel, Noord-Brabant
Cranendonck, Kempen

E-mail

Over Dierenartsenpraktijk Meemortel De

In onze praktijk kunt u terecht voor de geneeskunde van uw huisdier in de breedste zin van het woord. U kunt hierbij denken aan vaccinaties, consulten voor een probleem (diarree, braken, etc), bloedonderzoek, weke delen en orthopedische operaties. Verder zijn we zeer bedreven in de medische beeldvorming (echo, rx en ct) en grote voorstander van lasertherapie.

Orthopedie

Naast onze eerstelijnsgeneeskunde zijn wij kundig in het orthopedisch onderzoek van het skelet en het bewegingsstelsel van uw huisdier. Voor een diagnose en afhankelijk daarvan ook voor de therapie kunt u bij ons terecht. Wij voeren een aantal orthopedische operaties zelf uit, onder andere aan de kruisband, knieschijf en bij elleboog-dysplasie. Daarnaast werken wij nauw samen met een orthopedisch chirurg. Verder wordt ons team op vaste dagen ondersteund door een osteopaat.

Röntgenfoto’s

In onze praktijk hebben we twee digitale röntgenapparaten. Hiermee maken wij op jaarlijkse basis van meer dan 3000 sport-, werk- en fokhonden foto’s. Hierdoor hebben wij een ruime ervaring met het beoordelen van foto’s en kunnen wij vaststellen of een hond gebruikt kan worden als sport-, werk- of fokhond.
Vanwege de hoge beeldkwaliteit kunnen we ook foto’s maken om andere problemen op te sporen, zoals opgegeten vreemde voorwerpen, longfoto’s, blaasstenen enz.

CT-scan

Soms geeft een röntgenfoto of een ander onderzoek niet voldoende informatie. Hierbij kan een CT-scan uitkomst bieden. Met een CT-scan kan men bijvoorbeeld botstructuren, longen en bloedvaten goed in beeld brengen.

Lasertherapie

Laser is een afkorting van Light Amplification by Stimulated Emmision of Radiation. Wij gebruiken de laser voor een snellere
genezing van wonden (na operatie of na een ongeval). Ook heeft lasertherapie een positief effect bij arthrose patiënten.

Voor spoedgevallen zijn we dag en nacht telefonisch bereikbaar. Indien de praktijk gesloten is, wordt u automatisch doorgeschakeld met onze eigen dienstdoende dierenarts.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/meemortel

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenartsenpraktijk Meemortel De in Meemortel 54, Budel Noord-Brabant 6021 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Budel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Budel Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Budel Noord-Brabant, 6021 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818797]