Marienburght Zorgcentrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Graafschap Hornelaan 2 , 6021 XL Budel, Noord-Brabant
Cranendonck, Kempen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Marienburght Zorgcentrum


Zorgcentrum Mariënburght is een modern zorgcentrum even buiten het centrum van Budel. De appartementen zijn ruim opgezet en de locatie beschikt over diverse mooie binnentuinen en het prachtige restaurant de Kom-Eet. U vindt alle vormen van ouderenzorg onder één dak: van verzorging tot complexe verpleging. Er zijn in Mariënburght appartementen voor ouderen met somatische klachten (lichamelijk). Ook zijn er appartementen die gebruikt kunnen worden door echtparen. Tevens beschikt het zorgcentrum over appartementen speciaal voor ouderen met dementie. Er wonen ouderen op de verpleegafdeling en in de kleinschalige groepswoningen waar we belevingsgerichte zorg bieden.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Budel Noord-Brabant

Is Marienburght Zorgcentrum in Graafschap Hornelaan 2, Budel Noord-Brabant 6021 XL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Revalidatie diensten in Budel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Budel Revalidatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Budel Noord-Brabant, 6021 XL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817698]