Medisch Beweegcentrum Fysiotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Dam 5 , 6021 KM Budel, Noord-Brabant
Cranendonck, Kempen

E-mail

Over Medisch Beweegcentrum Fysiotherapie

Het Medisch Beweegcentrum is gespecialiseerd in actief begeleiden en behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat en het voorkomen daarvan. Vandaar dat er in het centrum meerdere beweegdisciplines werkzaam zijn om U te begeleiden en te trainen:
·Fysiotherapeuten,
·Oefentherapeuten,
· Podotherapeuten,
· Ergotherapeuten en
· anderen

Het Medisch Beweegcentrum heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het heeft dan ook meerdere beweegspecialismen in huis. Daardoor wordt de cliënt op een professionele en vooral persoonlijke wijze behandeld en begeleid. Samen met deskundige, gespecialiseerde medewerkers kunt u in een grote, moderne beweegruimte actief aan uw beweegreden werken. Het centrum heeft begin september 2009 zijn deuren geopend.
Een goeie beweegreden!

Door beweging en training behandelen wij niet alleen uw klachten aan het bewegingsapparaat, maar worden mogelijke klachten ook voorkomen. Op basis van verschillende beperkingen hebben wij speciale beweegprogramma's opgesteld. Beperkingen waaraan u actief kunt werken: COPD, Diabetes, Hartaandoeningeen, Perifeer arterieel vaatlijden (etalagebenen), Arthrose aan de knie of heup, Overgewicht en revalidatie na kanker. Natuurlijk kunt u ook werken aan uw eigen (andere) beweegreden. Dit gebeurt onder toezicht van een fysiotherapeut, in een moderne beweegruimte. U maakt dan gebruik van het lidmaatschap van medisch fitness.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo, Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Medisch Beweegcentrum Fysiotherapie in De Dam 5, Budel Noord-Brabant 6021 KM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Budel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Budel Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Budel Noord-Brabant, 6021 KM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827507]