Vlassak Auto

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg. Van Houtstraat 27 , 6021 AR Budel, Noord-Brabant
Cranendonck, Kempen

E-mail

Over Vlassak Auto

AUTO VLASSAK startte in de jaren 80 als een gespecialiseerde garage voor de Volkswagen Groep. In 2007 werd het stokje overgedragen aan Eric Lammers en Rudi Vlassak.

Wij zijn aangesloten bij BOVAG als garage en aanhangwagen bedrijf en behoren tot het netwerk van Bosch Car Service.

Onze specialisatie ligt nog steeds bij de Volkswagen groep. Door onze kennis en ervaring kunt u vandaag de dag bij ons terecht voor onderhoud/reparatie, APK-keuringen aan elk willekeurig automerk, lichte bedrijfswagens, leaseauto's en aanhangers, caravans en campers.

Auto Vlassak is een jong, enthousiast en gedreven team wat kan putten uit ruim 25 jaar ervaring en kennis én met het unieke concept van Bosch Car Service, “En daar zijn we erg trots op”, aldus Eric Lammers. “
Ook voor een aircoservice, bandenservice en opslag, ruitreparatie, schadeherstel en de huur van een personenwagen, lichte bedrijfswagen of een wagen voor personenvervoer bent u bij ons aan het juiste adres.

Kortom met onze ervaring hebben wij de deskundigheid die nodig is om u als klant het beste te bieden in kwaliteit en prijs!

AUTO VLASSAK, MEER DAN ALLEEN EEN GARAGE!

Kaart

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/AutoVlassak

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vlassak Auto in Burg. Van Houtstraat 27, Budel Noord-Brabant 6021 AR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Budel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Budel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Budel Noord-Brabant, 6021 AR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826879]