Leijdal Dierenkliniek 't

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ulicotenseweg 32 , 4861 RT Chaam, Noord-Brabant
Alphen-Chaam, Baronie van Breda

E-mail

Over Leijdal Dierenkliniek 't

Dierenkliniek ‘t Leijdal is een “gemengde praktijk”. Dit wil zeggen dat zowel de gezelschapsdieren als de landbouwhuisdieren binnen onze zorg vallen. Dit vereist wel een specialisme van zowel de dierenartsen als de assistentes. Vandaar dat er dierenartsen bij ons werkzaam zijn die gespecialiseerd zijn in gezelschapsdieren, paarden, runderen, varkens en geiten.

Dierenkliniek ’t Leijdal is een moderne en goed uitgeruste kliniek. Naast het stellen van de juiste diagnose en het behandelen van ziekten besteden wij ook veel aandacht aan het voorkomen van aandoeningen. Voor alle mogelijke vragen met betrekking tot het welzijn en de gezondheid van uw huisdier kunt u altijd bij ons terecht; zowel telefonisch als op een van onze locaties.

Wij werken volgens een afspraak-systeem. Er zijn dus geen inloop-spreekuren. Bij het maken van een afspraak houden wij al rekening met de eventueel benodigde tijd. Hierdoor zijn de wachttijden minimaal, zit u niet in een overvolle wachtkamer en wordt de stress door het wachten voor uw huisdier beperkt..

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Trouwe klanten korting

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Leijdal Dierenkliniek 't in Ulicotenseweg 32, Chaam Noord-Brabant 4861 RT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Chaam Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Chaam Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Chaam Noord-Brabant, 4861 RT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826287]