Claassen Uitvaartzorg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hapseweg 26 , 5431 PA Cuijk, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Claassen Uitvaartzorg

Over ons
Claassen Uitvaartzorg is een echt familiebedrijf. Inmiddels staat alweer de 3e generatie aan het roer. Al ruim 88 jaar zetten wij ons in voor zorgvuldige begeleiding van nabestaanden en organisatie van een waardig afscheid dat in alle aspecten voldoet aan uw wensen. Onze aanpak kenmerkt zich door integriteit, vakkundigheid en oog voor detail.

Claassen Uitvaartzorg anno nu
Ton, Albèr en Antoine runnen nu het familiebedrijf. Samen met een team van 50 medewerkers verzorgen wij zo’n 500 uitvaarten per jaar. Sinds 2010 is Uitvaartcentrum Cloosterhaege in Veghel ons hoofdkantoor. Daarnaast beschikken wij over eigen uitvaartcentra in Cuijk, Malden, Schijndel, Uden en Veghel en twee rouwkamers in Boekel (BrabantZorg St. Petrus) en Heeswijk-Dinther (Laverhof Cunera De Bongerd). Zie locaties

Bouwen op familiewaarden
Als team hechten we veel belang aan familiewaarden zoals gezamenlijkheid, betrouwbaarheid en zorgzaamheid bij Claassen Uitvaartzorg. Dat uit zich ook in de manier waarop we samenwerken. We willen er voor u zijn, juist in die moeilijke dagen rond een afscheid. Het is fijn als u dan kunt vertrouwen op een professionele, betrokken deskundige. Iemand waar u van op aan kunt.

Claassen Uitvaartzorg begeleidt u stap voor stap bij de voorbereiding en kan u (natuurlijk alleen wanneer u dat wil) veel regelwerk uit handen nemen. U kunt erop vertrouwen dat de uitvaart geheel naar uw wensen wordt geregeld. Uitgangspunt is dat u straks kunt terugkijken op een waardig afscheid.

Kwaliteit gewaarborgd
Wij vinden het belangrijk om onze kwaliteit regelmatig te toetsen en verder te ontwikkelen. Daarom hebben we ons aangesloten bij:

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU), die elk jaar onze uitvaartonderneming toetst op strenge normen voor transparante kostenbegroting en kwaliteit van uitvoering.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Claassen Uitvaartzorg in Hapseweg 26, Cuijk Noord-Brabant 5431 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Cuijk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Cuijk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Cuijk Noord-Brabant, 5431 PA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824183]