Fysiotherapie Cuijk Centrum D Busch

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sint Annastraat 1 , 5431 BE Cuijk, Noord-Brabant

E-mail

Over Fysiotherapie Cuijk Centrum D Busch

Fysiotherapie Cuijk Centrum is gevestigd in Sportcentrum de Kwel in Cuijk.
Op deze locatie hebben wij de beschikking over 4 ruime behandelkamers, een balie en wachtruimte en kunnen wij gebruik maken van de ruime oefen- en fitnesszaal, het zwembad en de sporthal.
Onze fysiotherapeuten hebben een ruime ervaring en zijn allemaal in een specifieke richting gespecialiseerd. Zodoende kunnen wij naast fysiotherapie ook manuele therapie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, geriatrische fysiotherapie, bedrijfsfysiotherapie, zwangerschapsbegeleiding en Medical Taping aanbieden.
Tevens kunnen wij ook diverse programma’s aanbieden voor mensen met COPD, hartrevalidatie,Kids Gym Actief voor kinderen met overgewicht, Herstel&Balans voor kankerpatiënten, Runningtherapie,ZwangerFit, fitheidsprogramma’s, hydrotherapie, leefstijl-interventies en revalidatietrajecten.

Openingstijden

Ma - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Cuijk Centrum D Busch in Sint Annastraat 1, Cuijk Noord-Brabant 5431 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Cuijk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Cuijk Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Cuijk Noord-Brabant, 5431 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825193]