Janna thuis in huis en tuin

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lange Beijerd 20 , 5431 SJ Cuijk, Noord-Brabant

E-mail

Over Janna thuis in huis en tuin

Fixet Service - Bouwmarkt in Cuijk is sinds 2000 gehuisvest op het industrieterrein in Cuijk. Daar heeft Fixet Cuijk ruim 2.400 m2 aan winkeloppervlakte waar u alles op het gebied van doe het zelf artikelen, hout-, en bouwmaterialen, dierbenodigdheden, badkamerinrichting, verhuur, tuinhout, vragen over uw klus, thuisbezorgen en nog veel meer kunt aantreffen. Zodra u bij ons binnenkomt wordt u verwelkomd door een team van enthousiaste medewerkers die met kennis van zaken voor u klaar staan. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel, niet alleen in woord maar ook in daden. Fixet is de doe-het-zelf keten met het meest deskundige personeel. Mocht het gebeuren dat wij onverhoopt toch niet het passende artikel voor u in de juiste hoeveelheid op voorraad hebben, dan is bestellen altijd mogelijk. Kom gerust eens bij ons aan op de Lange Beijerd 20 in Cuijk, als u vragen heeft over uw doe het zelf klus voor in en om uw huis.

Fixet Cuijk heeft alles voor in en om uw woning

Bij Fixet Cuijk treft u naast een Bouwmarkt ook nog een compleet tuincentum aan onder de naam Life & Garden. Dit Tuincentrum bevindt zich in het samen met de Fixet in een pand. U vindt bij ons dan ook in het assortiment alle artikelen die u nodig heeft voor het optimaal genieten van uw tuin.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Janna thuis in huis en tuin in Lange Beijerd 20, Cuijk Noord-Brabant 5431 SJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Cuijk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Cuijk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Cuijk Noord-Brabant, 5431 SJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823965]