Leidekkersbedrijf Rossen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zilveresdoorn 47 , 5432 KH Cuijk, Noord-Brabant

E-mail

Over Leidekkersbedrijf Rossen

Rossen Lei en Dakdekkersbedrijf is een vertrouwd adres voor uw leien daken en andere dakbedekkingswerkzaamheden. Ons bedrijf bestaat sinds 2005 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlei. Kijkt u maar eens in onze fotogalerij op onze website.

Wij hebben in de afgelopen jaren een zeer brede vakkennis en ervaring opgebouwd en nemen in de wereld van professionele leidekkers een belangrijke plaats in als meedenkend partner, met oog voor detail leveren wij uitsluitend de allerhoogste kwaliteit en service.

Rossen Lei en Dakdekkersbedrijf legt, onderhoudt en renoveert leien daken voor zakelijke klanten, nieuwbouw, industriële en professionele beheerders, maar ook voor particulieren.
We dekken met evenveel plezier uw leien dak of dakkapel, als grote daken van een kerktoren, waarbij we de details en creatieve vormen niet uit de weg gaan.

En natuurlijk nemen we al het lood, zink en koperwerk in het dak gelijk mee.

Ook voor het herstel van stormschade, onderhoud en renovatie bent u bij ons aan het juiste adres.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten. Wij werken volgens onze Algemene Voorwaarden welke wij u graag zullen doen toekomen. Indien u nog meer speciale wensen heeft, kunt u ons altijd benaderen en zullen wij in overleg met u, voor een passende oplossing zorgen.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Cuijk Noord-Brabant

Is Leidekkersbedrijf Rossen in Zilveresdoorn 47, Cuijk Noord-Brabant 5432 KH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Cuijk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Cuijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Cuijk Noord-Brabant, 5432 KH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825605]