Romaris Wellness 1ste exclusieve SpaRitual distributeur

Romaris Wellness 1ste exclusieve SpaRitual distributeur van Romaris Wellness

Door: Romaris Wellness  27-07-2011
Trefwoorden: Massage, Workshops, limburg

Romaris Wellness is de eerste exclusieve distributeur in Nederland van het merk SpaRitual. U kunt bij Romaris Wellness terecht voor al uw vragen over het product.

Daarbij is het ook mogelijk om workshops te volgen. Hierbij moet u denken aan de SpaRitual Try-Out, die elke 1ste zaterdag van de maand gegeven wordt. Maar het is ook mogelijk workshops te volgen voor manicure, cosmetische voetbehandelingen, lichaamsbehandelingen (bodywrap & bodyscrub), hotstone massage, nagelversteviging dmv gel en salonmanagement.

Buiten het ruime aanbod van workshops is het bij Romaris als vanzelfsprekend ook mogelijk u producten van SpaRitual in te kopen. Dit kan in de groothandel maar ook via de webshop.

Trefwoorden: Acryl Nagels, Allround Nagelstyliste, arnhem, bad conditioner, badzouten, bath & body, Body Lotion, body wrap, exclusief groothandel en opleidingscentrum sparitual, Gel Nagels, Gelderland, groothandel sparitual, groothandel wellness producten, Handcreme, inkoop sparitual, Lichaamsscrub, limburg, Manicure, Massage, Massage Olie, Mooie Nagels, Nagellak, Nagelriem Olie, Nagels, Nagels Lakken, nail treatments, Nijmegen, professional, Scrub, sparitual, sugar scrub, Venlo, Wellness, Workshops,