SpaRitual distributed by Romaris - Wellness

SpaRitual distributed by Romaris - Wellness van Romaris Wellness

Door: Romaris Wellness  27-07-2011
Trefwoorden: Massage, Workshops, limburg

SpaRitual ®, Inc, een telg van het huis Orly International is in de wereld vertegenwoordigd in de beste huizen. Klanten zijn onder andere , Aveda (2500 wereldwijd), Hyatt, Mariott, The Carlton Rich en meerdere vooraanstaande ketens in de Verenigde Staten, Best Western Hotels, Tony & Guy in Taipei, de Amrita Spa & Wellness in het Swiss Hotel, Moskou of de Karma Spa in Cheshire, UK en vele anderen.
 
SpaRitual ® biedt meer dan alleen hoge kwaliteitsproducten en hoogwaardige natuurlijke Ingrediënten. SpaRitual ® is een filosofie die u en uw klanten zowel innerlijke en uiterlijke schoonheid presenteert, met een hogere bewustzijn van zichzelf en hun omgeving en een innerlijke tevredenheid en sereniteit.

Bij SpaRitual® zijn ze van mening dat kennis, schoonheid is. In de geest van de oude spa-traditie voelt SpaRitual zich verplicht om milieuvriendelijke producten te creëren , die perfect afgestemd zijn op de behoefte van de bewuste consument.

SpaRitual® is niet alleen een productlijn, maar een filosofie. Het zijn niet de producten die op de voorgrond staan maar u en uw klanten.  Door middel van het uitvoeren van bepaalde behandelingsrituele en communicatie bereik je een bepaald bewustzijn wat noodzakelijk is om van een kwalitatief goed Cosmetica Merk een levensstijl te maken.
Om er voor te zorgen dat u als (aankomende) klant deze filosofie goed kan overbrengen, biedt Romaris Wellness u het volgende;
 
-          Eens per maand op een zaterdag ochtend is er bij ons een gratis try-out te volgen. Hierbij nemen wij u mee de                  wereld van SpaRitual in en heeft u de mogelijkheid om de producten te voelen, ruiken en ervaren;
-          Persoonlijk contact met vaste contactpersoon;
-          Presentaties en trainingen, in overleg, op locatie;
-          Regelmatige informatie voor u en uw klanten;
-          Ondersteuning voor het concept ontwerp van uw salon, studio of spa;
-          Ondersteuning bij het ontwerpen van uw reclame uitingen en website door onze reclame afdeling;
-          Landelijke advertentie campagnes waarvan u mee profiteert;
-          Promotiematerialen voor u en uw klanten;
-          Geen directe verkoop aan eindgebruikers;
-          Decoratieve presentaties voor uw salon, studio of spa in de vorm van posters, rollup banners, displays en meer.

Trefwoorden: arnhem, bad conditioner, badzouten, bath & body, Body Lotion, body wrap, exclusief groothandel en opleidingscentrum sparitual, Gelderland, groothandel sparitual, groothandel wellness producten, Handcreme, inkoop sparitual, Lichaamsscrub, limburg, Massage, Massage Olie, Nagellak, Nagelriem Olie, Nagels, nail treatments, Nijmegen, professional, Scrub, sparitual, sugar scrub, Venlo, Wellness, Workshops,

Andere producten en diensten van Romaris Wellness

SpaRitual veganistische en 100 procent natuurlijke producten van Romaris Wellness thumbnail
14-04-2011

SpaRitual veganistische en 100 procent natuurlijke producten

SpaRitual een lux, veganistisch, eco-vriendelijk en lux lifestyle Spa merk