Schrijen Begrafenisonderneming BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gildekamp 14 , 5431 SP Cuijk, Noord-Brabant
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Schrijen Begrafenisonderneming BV

Uitvaartonderneming Schrijen: Een goede uitvaartverzorger laat uw gevoel spreken.

Het leven van ieder mens is uniek. Bij een overlijden is het belangrijk dat het afscheid aansluit bij het leven zoals de overledene heeft geleefd en dat de nabestaanden met ons de uitvaart verzorgen die bij hen past.

Elke uitvaart is een persoonlijk afscheid en daarom is geen enkele uitvaart gelijk.

Voor het rouwproces kan het heel belangrijk zijn dat nabestaanden nauw betrokken zijn en zelf een aantal zaken regelen en verzorgen. Zoals het dragen van de kist, het verzorgen van de overledene, teksten voor de rouwbrief of het gedachtenisprentje maken.

Als uitvaartonderneming dragen wij er zorg voor dat u met een goede herinnering aan het afscheid terugdenkt. Wederzijds vertrouwen, betrokkenheid, kwaliteit, transparantie en professionaliteit zijn begrippen waarop wij met u een uitvaart regelen en verzorgen. Zodoende zijn wij ook een gecertificeerde uitvaartonderneming.

Het uitvaartcentrum straalt rust uit en is sfeervol, huiselijk met warme kleuren. We beschikken over 2 opbaar huiskamers. In het uitvaartcentrum heeft u de mogelijkheid om een afscheidsdienst te houden. Daarnaast hebben we een ruimte waar u een kopje koffie of thee kunt gebruiken tijdens een afscheidsbezoek, maar ook na afloop van een afscheidsdienst kunt u de genodigden een broodje of cake aanbieden.

De opbaring van de overledene kan bij u thuis of bij ons in het uitvaarthuis, waar u 24 uur per dag op bezoek kunt komen, omdat wij u de sleutel geven.

Wanneer u in uw rouwproces het gevoel krijgt er zelf niet meer uit te komen, kunt u uiteraard ook contact met ons

opnemen. Bianca Schrijen heeft zich verdiept in het proces van rouwen en kan u begeleiden.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Cuijk Noord-Brabant

Is Schrijen Begrafenisonderneming BV in Gildekamp 14, Cuijk Noord-Brabant 5431 SP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Uitvaartonderneming diensten in Cuijk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Cuijk Uitvaartonderneming per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Cuijk Noord-Brabant, 5431 SP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822951]