Touringcar van Dijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spinding 3 , 5431 SN Cuijk, Noord-Brabant

E-mail

Over Touringcar van Dijk

Touringcarvervoer

Ook voor het vervoer van grotere groepen is Taxi van Dijk uw professionele partner. Of het nu gaat om een personeelsuitje, om een familiereünie of om een excursie met bijvoorbeeld klanten en medewerkers, Taxi van Dijk zorgt voor een prettige en veilige reis. Wij bieden u het comfort van een moderne touringcar die van alle gemakken is voorzien. Bestuurd door een ervaren en gastvrije chauffeur. Zodat u zich volledig op uw gasten kunt concentreren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vervoer per touringcar door Taxi van Dijk? Bel ons of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/taxivandijk/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Touringcar van Dijk in Spinding 3, Cuijk Noord-Brabant 5431 SN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Cuijk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Cuijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Cuijk Noord-Brabant, 5431 SN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815020]