Venrooy Cable Equipment boekt omzetstijging van 37%

Venrooy Cable Equipment boekt omzetstijging van 37% van Venrooy Cable Equipment

Door: Venrooy Cable Equipment  26-05-2008

In de twaalf maanden na introductie van de nieuwe haspelwagenserie LTV-R op 27 mei vorig jaar, heeft Venrooy Cable Equipment een omzetstijging van 37% geboekt; dit vergeleken met dezelfde periode daarvoor.

Succesvolle productintroducties, nieuwe klanten

Verantwoordelijk voor deze stijging zijn de zeer succesvolle productintroducties van de LTV-R en ZW haspelwagens, en de toename van het aantal (internationale) klanten voor haar VEN-P/L/S/E wikkelmachines in de sectoren Bouw, Elektro en Maritiem.

Van traditioneel fabrikant naar regievoerend assemblage bedrijf

De omzetstijging leidde niet tot langere levertijden, omdat Venrooy haar supply-chain drastisch wijzigde : daar waar Venrooy vóór 2006 een traditionele fabrikant was, verandert het bedrijf in sneltreinvaart in een regievoerend produktie- en assemblagebedrijf wat nauw samenwerkt met professionele leveranciers van modules en componenten. Daardoor zijn doorlooptijden stevig teruggebracht. De eigen focus van Venrooy ligt daarbij op hetgeen waarin ze zelf excelleert :

- kennis over en ontwikkeling van de beste, slimste producten
- het voeren van de regie over de productieketen : de beste selectie van leveranciers en de juiste mix van zelfproductie en assemblage, en
- de beste kennis van de behoefte van haar klanten en het vermogen om dat in tastbare producten te vertalen

In de groeimodus

Venrooy Cable Equipment zit sinds de overname van het bedrijf in juni 2006 in de groeimodus, en ziet in de recente omzetstijging de bevestiging dat haar groeistrategie werkt. Zij verwacht de stijgende lijn voort te zetten, en ziet vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

Voor meer informatie : Will APM Robben, Algemeen Directeur, tel. 073 549 23 79, [email protected]


Contact Venrooy Cable Equipment

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share