Venrooy geselecteerd voor Programma Groeiversneller!

Venrooy geselecteerd voor Programma Groeiversneller! van Venrooy Cable Equipment

Door: Venrooy Cable Equipment  21-04-2009

Met trots meldt het Schijndelse Venrooy Cable Equipment dat het één van de Nederlandse groeibedrijven is, geselecteerd voor “Programma Groeiversneller”.

Programma Groeiversneller is een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en het Innovatieplatform. Het programma helpt 80 – 100 ambitieuze bedrijven met een omzet van enkele miljoenen in vijf jaar door te groeien naar minimaal € 20 miljoen. Die doelstelling sluit uitstekend aan bij het ambitieniveau van Venrooy Cable Equipment, wat haar vizier heeft gericht op het veroveren van een Europese top-3 positie in haar markt.

De uitvoering van het programma is in handen van een consortium bestaande uit PricewaterhouseCoopers, Port4Growth, De Baak, Philips Applied Technologies en AKD Prinsen Van Wijmen. Deelnemers zullen door intensieve onderlinge contacten en trainingsprogramma’s van professionals sneller groeien, zowel in kwaliteit als in bedrijfsomzet.

Het groeiende Venrooy ziet de uitverkiezing als bewijs dat het bedrijf op de goede weg is, en is buitengewoon trots deel uit te maken van deze selecte groep groeibedrijven.

Voor meer informatie: Will Robben, Directeur, tel. 073 5492 379, mail [email protected] , website www.venrooy.nl


Contact Venrooy Cable Equipment

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share