Venrooy mobiliseert toeleveranciers. Crisis? Doe er wat aan!

Venrooy mobiliseert toeleveranciers. Crisis? Doe er wat aan! van Venrooy Cable Equipment

Door: Venrooy Cable Equipment  26-02-2009

De enige echte vraaguitval zit bij eindproducten (de auto, de machine); 75% van de uitval is namelijk gevolgschade. Toeleveranciers voelen dat. Lossen we het probleem op voor de eindproducten, dan lossen we het op voor de keten erachter.

Balkenende’s “Innovatie Platform” helpt niets bij het oplossen van de crisis, en we leggen u in een korte presentatie uit waarom: de oplossing voor de problemen van NU zit in het slimmer inzetten van de middelen van VANDAAG. De oplossing zal zoals bij elke crisis ook nu weer bottom-up vanuit de ondernemers gaan komen; niet topdown vanuit een commissie van hoge heren.

Menen toeleveranciers dat Venrooy Cable Equipment haar eindproducten met hùn product, module, mechatronics oplossing of dienst kan versterken ? Kan de eindgebruiker daardoor makkelijker, veiliger, efficiënter, sneller werken? In dat geval is de leverancier van harte welkom.

Heeft Venrooy eerder bewezen dat co-creation werkt? Nou en of: met haar LTV-R haspelwagens realiseerden zij in 2008 zo’n 500% groei, en dat in een dalende markt. Ca. 90% van de ingezette leveranciers zijn nieuw. Eén daarvan is zelfs vanuit het niets opgeklommen tot top3 supplier. Inkoopwaarde? Tonnen.

Crisis? Doe er wat aan!

Klik op http://www.slideboom.com/presentations/47545/Crisis%3F-Doe-er-wat-aan%21 voor Venrooy's uitnodiging aan toeleveranciers

Voor nadere informatie : Will Robben, Directeur, tel. 073 5492 379, mail [email protected] , website www.venrooy.nl


Contact Venrooy Cable Equipment

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share