Vakantie appartementen Julianadorp Curaçao

Vakantie appartementen Julianadorp Curaçao van Villa L' Orangerie

Door: Villa L' Orangerie  10-04-2011
Trefwoorden: Tuin, Locatie, Zwembad

 

Villa L’Orangerie is de verzamelnaam voor een grote tropenwoning (in de wijk Julianadorp), waar in de zijvleugel twee luxe/elegante appartementen zijn gerealiseerd met eigen (rolstoeltoegankelijke) ingang, met de namen Soño (vanaf € 70.00 per nacht) en Kurason (vanaf €75.00 per nacht).
 
De appartementen zijn gelijkvloers en hebben een woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer en zijn met aandacht voor stijl en luxe ingericht.
 
De woonkamer is naast zijn luxe inrichting voorzien van kabel tv met BVN ontvangst, dvd recorder, internet verbinding (wireless), radio/cd speler, ventilator, airco en een slaapbank voor 2 personen. Deze zal gebruikt worden, indien er meer dan 2 personen van het appartement gebruik maken.

De keuken is volledig ingericht inclusief grote koelkast met een ruim apart ijskastgedeelte, magnetron, waterkoker, senseo en beschikt over warm water.

De slaapkamer van Kurason heeft een tweepersoons hemelbed, nachtkastjes, kledingkast, airco en ventilator. De slaapkamer van Soño heeft een tweepersoonsbed, nachtkastjes, kledingkast, airco en ventilator.
Soño kunnen we desgewenst voorzien van een muskietennet.

De luxe badkamer is voorzien van toilet, wastafel en douche (beide met warm water).

 
De twee appartementen grenzen beide aan de fraai aangelegde tropische tuin, van waaruit men direct aansluiting vindt op een mooi zwembad van 8 x 4 meter met gezellige zitjes, ligbedden en gemakkelijke stoelen welke ook weer omgeven is door fraaie tropische planten. Beiden appartementen beschikken afzonderlijk over een heerlijk buitenterras van 2,5 x 7,5 meter, waar het zowel overdag als ’s avonds heerlijk vertoeven is. Daar het geheel in een gebied staat met ruime kavels, veel groen en verkeersluwe straten, overheerst de stilte en rust in overvloed.

Villa L’Orangerie ligt erg centraal op het eiland; in noordelijke richting bent u binnen 5 minuten op de luchthaven, in westelijke richting binnen 10 minuten op de karakteristieke baaitjes waar Curaçao zo om bekend staat en in oostelijke richting binnen 10 minuten rijden in het historisch centrum van Willemstad.

Kortom rust, stilte, luxe en natuur in de luwte van Willemstad - Curaçao.


Wij, Marcel en Sjaak, staan voor ' Brabantse' gemoedelijkheid, warmte, gastvrijheid en service tijdens uw verblijf in onze appartementen.

Trefwoorden: Appartementen Huren, Bruidsparen, Curacao, Duiken, Gay Vriendelijk, Genieten, Golfbanen, Golfen, Honeymoon, Intieme Sfeer, Locatie, Luxe, Nederlandse Antillen, Pre-paid Mobiele Telefoon, Relaxen, Rust, Stelletjes, Stijlvolle, Stranden, Tropisch, Trouwen op Curacao, Tuin, Tweepersoonsbedden, Uitrusten in Ultieme Sfeer, Verhuren, Villa, Zwembad, Zwemmen,