Compjoeter

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oude Molenweg 22 C , 5425 VR De Mortel, Noord-Brabant
De Peel, Gemert-Bakel

E-mail

Over Compjoeter

Piet v Schijndel vertegenwoordigt coMPjoeter aan de Oude molenweg 22c in de Mortel (vroeger gelegen aan de St. Antoniusstraat 41). Sinds 01-07-1999 run ik een bedrijf in computers en alles wat hiermee samenhangt en vanaf 16-12-2015 in het nieuwe veel grotere pand. Wij doen samenstelling van pc’s , laptop ’s en tablet ’s, maar ook het onderhoud hiervan of eventuele reparatie zowel bedrijfsmatig als particulier, en ook service aan huis en netwerkbeheer. Ook repareren wij GSM ’s, LCD/LED tv’s en noem maar op. In de meeste gevallen repareren wij in de winkel maar ook hebben we een reparatiecentrum waar alle elektronica zeer professioneel met garantie word gerepareerd.

Ons assortiment bestaat uit computers en alle onderdelen hiervan, audio, video, videobewaking, inkt, printers, goede gebruikte pc’s, professionele geluidsapperatuur, gaming, netwerk, vele bekabeling, belettering, reparatie van diverse elektronica, pc, gsm en noem maar op. Ook hebben wij ons assortiment uitgebreid met professionele LED- verlichting tegen zeer concurrerende tarieven. Veel van onze klanten zijn mensen die onze service en hulp heel erg op prijs stellen en aan wie we dan ook hulp verlenen in begrijpelijke taal, zodat ze er ook wat van meenemen en snel en gemakkelijk om kunnen gaan met hun nieuwe aankoop. Ook zijn we een gecertificeerd leerbedrijf met betrekking tot opleiding van de jeugd in de ICT ism. ROC colleges in de verre omtrek. De jeugd heeft de toekomst!!!

Kortom bij coMPjoeter bent u aan het juiste adres wat betreft hulp , service en betrouwbaarheid. Kom gerust eens langs voor informatie , want coMPjoeter kan u meer bieden dan u denkt.

Tot ziens bij coMPjoeter.

De koffie is altijd klaar.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Do
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/coMPjoeter

Categorieën: Computer Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Compjoeter in Oude Molenweg 22 C, De Mortel Noord-Brabant 5425 VR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in De Mortel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Mortel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in De Mortel Noord-Brabant, 5425 VR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823208]