Fibresearch

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spekstraat 5 , 5275 JG Den Dungen, Noord-Brabant
Maaskant, Sint-Michielsgestel

E-mail

Over Fibresearch

Asbestinventarisatie/subsidie verwijderen asbest

Wilt u een object of gebouw van vóór bouwjaar 1994 slopen of renoveren? Dan bent u wettelijk verplicht om voorafgaand aan de renovatie of het slopen een asbestinventarisatie uit te laten voeren. Sinds 2008 is de SC-540 van kracht die invulling geeft aan de wettelijke verplichting dat asbestinventarisaties worden uitgevoerd door gecertificeerde bedrijven.

Sinds 1-1-2016 is het mogelijk om subsidie te verkrijgen op het verwijderen van asbest van de daken. Voorafgaande dient een asbestinventarisatierapportage te worden opgesteld door een gecertificeerd bedrijf conform SC540.

Het doel van een asbestinventarisatie is het opsporen van asbesthoudende materialen in gebouwen of objecten. De bevindingen worden beschreven in een asbestinventarisatierapport ten behoeve van het verwijderen van asbest. In het rapport wordt er onderscheid gemaakt tussen een type A en een type B inventarisatie.

Het werken met asbest is een zeer specifiek vakgebied waar zorgvuldig mee moet worden omgegaan. Het is algemeen bekend dat asbest schadelijk is voor de gezondheid. In het verleden is er veel gebruik gemaakt van asbesthoudende materialen, waardoor het wettelijk verplicht is om een asbestinventarisatie uit te laten voeren voordat u (een gebouw van vóór 1994) gaat verbouwen of een gebouw of object laat slopen. In totaal zijn er ruim 3.500 verschillende soorten asbesthoudende materialen. Om deze materialen te herkennen zijn experts noodzakelijk.

FibreSearch is een gecertificeerd bedrijf dat deze experts in huis heeft. We werken met zeer ervaren medewerkers, zodat we als FibreSearch ieder asbestvraagstuk kunnen aanpakken. FibreSearch bundelt hiermee haar kennis waardoor we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Asbestos Removal

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Den Dungen Noord-Brabant

Is Fibresearch in Spekstraat 5, Den Dungen Noord-Brabant 5275 JG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Den Dungen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Den Dungen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Den Dungen Noord-Brabant, 5275 JG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822386]