Terra Milieu BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spekstraat 5 E , 5275 JG Den Dungen, Noord-Brabant
Maaskant, Sint-Michielsgestel

E-mail

Over Terra Milieu BV

Terra Milieu (ISO 9001 gecertificeerd) is uw contact voor al uw bodem- en asbestvraagstukken. Terra Milieu kan u verschillende adviezen aanbieden: van standaardwerkzaamheden (bodemonderzoeken, asbestinventarisaties en partijkeuringen) tot gespecialiseerd advies over bodem- en asbest vraagstukken en bodemsaneringen.

Terra Milieu is op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van bodem. Vanuit onze vestiging in Sint-Michielsgestel voeren wij projecten uit door heel Nederland. De senior adviseurs van Terra Milieu beschikken over ten minste 10 jaar werkervaring, waardoor zij kennis hebben van het gehele werkveld van bodemadvies. Elke medewerker heeft hiernaast een eigen specialisatie. U kunt dan ook met elk vraagstuk op het gebied van bodem bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u met de juiste persoon in contact komt.

Bij Terra Milieu staat een duurzame en milieubewuste werkwijze centraal. Wij zorgen ervoor dat onze bodemonderzoeken geen sporen achterlaten en het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord.

Behalve met uitgebreide kennis op het gebied van bodem kunnen wij u ook bijstaan op het gebied van archeologisch onderzoek, sonderingsonderzoek, quickscan Flora & Fauna, verhardingsonderzoek (asfalt) en het uitvoeren van watertoetsen.

Wilt u nader kennismaken, neem dan contact met ons op 0413-820020. Wij zijn graag bereid om u verder te informeren en te adviseren over de manier waarop Terra Milieu u kan bijstaan.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Terra-Milieu-451909321640954/

Categorieën: Landscaping & Gardening

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Terra Milieu BV in Spekstraat 5 E, Den Dungen Noord-Brabant 5275 JG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Den Dungen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Den Dungen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Den Dungen Noord-Brabant, 5275 JG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826148]