Vivent Litserborg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Litserstraat 4 , 5275 BV Den Dungen, Noord-Brabant
Maaskant, Sint-Michielsgestel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Vivent Litserborg

Vivent staat bekend als dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Met onze expertise bieden we bij u thuis en vanuit onze woonzorgcentra de beste zorg. Elke dag opnieuw zijn we geïnteresseerd in hoe het met u gaat, wat u wilt en wat er mogelijk is. Overleg tussen onze professionals en u is de basis voor goede zorg. U beslist zelf hoe u uw zorg wilt invullen. Wij hebben de mensen, de kennis, de ervaring en de technologie in huis om u te helpen het beste uit uw dag te halen. Samen met u beleven we mooie momenten. Vivent is werkzaam in de gemeenten Boxtel, Haaren, 's-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Bij Vivent werken bijna 1500 mensen en ruim 700 vrijwilligers.

In Litserborg in Den Dugen bevinden zich groepswoningen voor Vivent, het Kulturhus voor Den Dungen en huurappartementen van BrabantWonen. Litserborg is de centrale ontmoetingsplek voor de inwoners van Den Dungen en Maaskantje. In het gebouw zijn er mogelijkheden tot wonen, zorg krijgen, activiteiten bijwonen, hobby’s uitoefenen, eten, sporten, muziek maken en nog veel meer. Het is een gastvrij en levendig centrum voor Dungenaren van alle leeftijden. Kortom: Litserborg is meer dan een woonzorgcentrum.

Vivent biedt hier:
- Thuiszorg in de zorgappartementen
- Kleinschalig wonen voor mensen met dementie
- Logeermogelijkheden
- Belevingstuin (in ontwikkeling)

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vivent Litserborg in Litserstraat 4, Den Dungen Noord-Brabant 5275 BV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Den Dungen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Den Dungen Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Den Dungen Noord-Brabant, 5275 BV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821103]