Allround Dakexpert

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Leembaan 21 A , 5753 CW Deurne, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Allround Dakexpert

Leidekker - specialist in leien daken en leipannen daken

Allround Dakexpert: sterk in alle soorten dak- en leidekkers werkzaamheden.

Zoals de naam al aangeeft zijn wij thuis in alle disciplines van de dakdekker branche. Als dak- en leidekkersbedrijf hebben wij meer dan 35 jaar beroepservaring in huis. Dit heeft zijn weerspiegeling op de uitvoering van de opdrachten.

Wij zijn thuis in alle soorten dakpannen en leiwerken: tegelpannen, leipannen en de Spaanse dakpannen (paters- en nonnen).

Professioneel leidekkersbedrijf

Allround Dakexpert is bovenal een leidekker. Zo bouwen wij geregeld leien daken en leipannen daken (ook wel tegelpan of indien rond afgewerkt beverstaart genoemd). Het uitwerken van dakkapellen met natuurleien of leipannen (de zgn. Napoleonshoed) is door ons tot een kunst verheven. Naast leien dakbedekking kunnen wij tevens gevelbekleding met leisteen of leipannen verzorgen.

Allround Dakexpert mag dan een gespecialiseerde leidekker zijn, wij zijn meer dan een leidekkersbedrijf. Ook koper- , zink- en loodwerken behoren tot onze disciplines. Denk aan zinkendaken, koperdaken, goten enz. Wij hebben een eigen zinkwerkplaats, waar we alle soorten en maten zink- en koperwerk kunnen maken. Ook vervaardigen en herstellen wij ornamenten.

Nieuwbouw of renovatie en isolatie, kleine reparaties of dakkapellen: Allround Dakexpert voert het graag voor u uit.

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Deurne Noord-Brabant

Is Allround Dakexpert in Leembaan 21 A, Deurne Noord-Brabant 5753 CW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Deurne Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Deurne Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Deurne Noord-Brabant, 5753 CW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3719616]