Computer voor "Fleet Management"

Computer voor "Fleet Management" van B.E.S.D. Benelux B.V.

Door: B.E.S.D. Benelux B.V.  06-12-2007

AVL-Light
Een robuust systeem voor real-time voertuigen traceren.

Eurotech, producent van embedded PC boards en systemen, brengt een “fleet management“
systeem op de markt met uitgebreide communicatie interfaces en laag energieverbruik. Het is speciaal ontwikkeld voor toepassingen in omgevingen waar betrouwbaarheid en extreme omstandigheden van invloed zijn.

De robuuste constructie van de AVL-Light maakt dat het bestand is tegen schokken, trillingen, hoge luchtvochtigheid en temperatuurbereik van -25°C tot +55°C (+70°C voor 10 minuten) met passieve koeling conform de EN50155 class T1 en CE standaard.

De achterkant van de behuizing is voorzien van 3 SMA connectoren voor de 12-kanaals GPS ontvanger voor het lokaliseren van het voertuig, WiFi (802.11b, g) en Tri-band GSM/GPRS (EGSM900/GSM1800/GSM1900) voor uitgebreide communicatie mogelijkheden.
Twee Connectoren met een lock voor aansluitingen zoals:
- Fast Ethernet – 2 seriële RS232/422/485 poorten – 4 optisch gescheiden digitale ingangen
- 4 optisch gescheiden digitale uitgangen – 1 odometer ingang – Audio I/O signalen – een USB poort en een CAN-bus interface. Verder is er een voertuig identificatie interface voor aansluiting van een EEPROM voor het opslaan van voertuig gebonden informatie.
Een optionele derde connector voor VGA aansluiting (640x480 – 16 kleuren) en een tweede USB 1.1 poort.
Het front paneel bevat 6 indicatie LED’s (4 voor het AVL systeem en 2 met programmeerbare functionaliteit). Achter het service plaatje bevinden zich de toegang tot de SIM-card houder, USB 1.1 debug poort, jumpers voor het instellen van de seriële poorten en de odometer, seriële testpoort en een reset knop. Door deze voorzieningen is het mogelijk om onderhoud aan het systeem te plegen zonder het uit het voertuig te demonteren.


Contact B.E.S.D. Benelux B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share