Ethernet Air-Pack

Ethernet Air-Pack van B.E.S.D. Benelux B.V.

Door: B.E.S.D. Benelux B.V.  28-09-2007

Klaar voor gebruik Point to Point draadloze Ethernet Bridge als vervanging van een Ethernetkabel.

Acksys, producent van datacommunicatie producten, introduceert een kant en klare oplossing voor het vervangen van een Ethernetkabel tussen twee apparaten (PC, IP-Video, printers…..) of als een draadloze brug tussen twee onafhankelijke netwerken (tussen twee gebouwen, twee PLC’s ….).
De kit bestaat uit twee voor geconfigureerde WiFi modules en behoeven geen verdere instellingen.
De Ethern-Air-Pack maakt gebruik van de 5GHz WiFi standaard (IEEE 802.11a) welke nog niet veelvuldig wordt toegepast door WiFi apparatuur.
Hierdoor is heeft men minder snel last van invloeden van bestaande WiFi (2.4GHz) netwerken en er kunnen meerdere modules naast elkaar worden gebruikt.
De radioverbinding tussen de twee Ethernet-Air-Pack modules is beveiligd door de WPA2-PSK authenticiteit en encryptie methode en alle parameters zijn vanaf fabriek ingesteld en klaar voor direct gebruik.
Elke module bevat een 10/100 Base TX auto-sensing RJ45 netwerk aansluiting en een WiFi interface met een max. troughput van 108Mbps.
De nominale afstand (open ruimte) die kan worden overbrugt, is 300m met een zendvermogen van +20dBm en ontvangst gevoeligheid van -92dBm.
LED’s geven een indicatie voor de LAN en WLAN netwerk activiteiten.
Elke module wordt gevoed met een 5VDC/230VAC 3.5Watt netvoeding.

B.E.S.D. Benelux 
Ind. Zone  “De Leemskuilen”
Wilhelminahof 7
5751GJ Deurne
Postbus 203
5750AE Deurne
Tel. 0493-316554
[email protected]  
www.besd.nl  


Contact B.E.S.D. Benelux B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share