Robuuste High Speed draadloze (WiFi) 8 poort Ethernet Switch

Robuuste High Speed draadloze (WiFi) 8 poort Ethernet Switch van B.E.S.D. Benelux B.V.

Door: B.E.S.D. Benelux B.V.  14-01-2009

Acksys, producent van datacommunicatie producten, heeft de WLg-Switch toegevoegd aan zijn Ethernet oplossingen. Deze WLg-Switch is een 8 poort 10/100 Base TX managed layer 2 Ethernet switch over wireless LAN voor industriële en automotive toepassingen.
De elektronica is ondergebracht in een compact behuizing geschikt voor DIN-rail montage of paneel bevestiging. De module is een managed layer 2 Switch voor geavanceerde switch opties zoals auto MDI/MDIX crossover voor eenvoudige plug en play toepassingen.
De configuratie van de Switch geschied via een web browser of SNMP. De Data Key zorgt voor een snelle en makkelijke manier om de switch bij een defect te vervangen. Alle instellingen zijn hierin opgeslagen zodat geen extra apparatuur nodig is om de Switch opnieuw te configureren. De WLg-Switch, in een IP30 behuizing, is schok en tril bestendig conform de MIL-STD-810F standaard en een werk temperatuurbereik van -20°C tot +70°C.
De WiFi interface stemt overeen met de IEEE 802.11a/b/g/h 2.4/5/5.4GHz standaard en ondersteunt Roaming, Dynamic Frequency Selection (DFS) en Transmission Power Control (TPC) voor het regelen van het zendvermogen.
Voor beveiliging van de data verbinding wordt 64/128 bits WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK, IEEE 802.11x (RADIUS), MAC adres filter en SSID ondersteunt.
De module werkt in verschillende modi zoals Access Point, Bridge, Bridge Router,
Fast Roaming, Infrastructure en AD HOC.
Voor de melding van een storing in de voeding, LAN of WLAN verbinding of activering van de Watchdog timer is er een Solid State Relais alarm uitgang aanwezig.
De voeding van de module geschiedt via een dual +9 ~ 72VDC voeding of Power Over Ethernet (POE PSE) bekabeling.


Contact B.E.S.D. Benelux B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share